Σίσσυ Χρηστίδου : ανανεώνει το καθημερινό casual στυλ με τη μακριά ζακέτα

Δες και εσύ πως!
Σίσσυ Χρηστίδου : ανανεώνει το καθημερινό casual στυλ με τη μακριά ζακέτα



Η Σίσσυ Χριστίδου, τον τελευταίο 1,5 χρόνο σχεδιάζει τα δικά της ρούχα και ασχολείται επιτυχώς με τον κόσμο της μόδας. Όπως είναι φυσικό πειραματίζεται συχνά με το στυλ της και είναι fan του total black. Αυτή την φορά επέλεξε να μας δείξει πως μια απλή μαύρη μακριά ζακέτα μπορεί να ανανεώσει στην στιγμή ένα casual καθημερινό look.

Αν και εσείς έχετε βαρεθεί τα καθημερινά σας ρούχα και όχι μόνο, μια γρήγορη και οικονομική λύση είναι η μακριά ζακέτα. Θα προσθέσει στα outfit σας extra στυλ και θα πετύχετε ένα cool αποτέλεσμα. 

- Για μια casual εμφάνιση συνδυάστε μια μακριά γκρι ζακέτα με ένα κομψό skinny jean και ένα λευκό t-shirt και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια και ένα statement κολιέ στο λαιμό σας.

- Εάν είστε λίγο τολμηρές και ανυπομονείτε συγχρόνως να έρθει το καλοκαίρι, φορέστε το αγαπημένο σας maxi floral φόρεμα και από πάνω μια μακριά μονόχρωμη ζακέτα στο χρώμα που ταιριάζει. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

- Για μια πιο sexy εμφάνιση στη βραδινή σας έξοδο συνδυάστε μια μακριά ζακέτα με prints με ένα δερμάτινο σορτς και ένα αμάνικο μεταξωτό top και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε μοναδικά looks!