Oscars : Ανυπομονούμε! Οι πιο στυλάτες εμφανίσεις που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί

Ποιες είχαν ξεχωρίσει με τις λαμπερές τουαλέτες τους;
Oscars :  Ανυπομονούμε! Οι πιο στυλάτες εμφανίσεις που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί



Η αντίστροφη μέτρηση για την 87η τελετή απονομής των βραβείων Oscars έχει επισήμως ξεκινήσει και για άλλη μια φορά ομολογώ πως περισσότερο ανυπομονώ να δω τι θα επιλέξουν να φορέσουν οι stars στο κόκκινο χαλί, παρά για το ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς. Ας ελπίσουμε λοιπόν, ότι στα φετινά Oscar θα υπάρξουν μοναδικές εμφανίσεις! Όλες οι κυρίες του κινηματογράφου και όχι μόνο ετοιμαζονται για μήνες, για τα συγκεκριμένα βραβεία, γιατί όπως είναι γνωστό όλος ο κόσμος περιμένει αυτή την βραδιά με ανυπομονησία και χαρά και οι ίδιες έχουν μόνο μια ευκαιρία να ξεχωρίσουν. 

Γιατί ότι γίνεται στα Όσκαρ, δεν μένουν μόνο εκεί αλλά καταγράφεται τόσο στην κινηματογραφική ιστορία όσο και σε αυτή της παγκόσμιας μόδας. Ποιός έχει ξεχάσει την Penelope Cruz το 2007 με την υπέροχη Atelier Versace τουαλέτα και την Gwyneth Paltrow το 2012 με την λευκή δημιουργία Tom Ford με λεπτομέρεια την μακριά κάπα; Άν σκεφτούμε ποιες μας έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό μας, θα θυμηθούμε πολλές ακόμα.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ορισμένες εμφανίσεις έχουν πραγματικά αφήσει ιστορία! Ορίστε, λοιπόν, οι δικές μου all-time-favorites