Πράσινη τσάντα: η νέα εμμονή στο street style

Τα style icons του πλανήτη ορίζουν το νέο trend το οποίο δεν είναι άλλο από statement τσάντες στις αποχρώσεις του πράσινου
Πράσινη τσάντα: η νέα εμμονή στο street style



Το next big thing στις τσάντες έχει χρώμα κι αυτό είναι το πράσινο. Από την ανοιχτή απόχρωση του φιστικί και το δροσερό πράσινο της μέντας κι από το σκούρο κυπαρισσί μέχρι το πράσινο του γκαζόν όλες οι αποχρώσεις του φοριούνται μετά μανίας.  Και γιατί όχι αφού μια πράσινη τσάντα, ότι σχήμα κι αν έχει και ότι μέγεθος, είναι αρκετή για να μεταμορφώσει και το πιο μονότονο ντύσιμο σου. Δοκίμασε να πειραματιστείς μαζί της και θα ενθουσιαστείς από το αποτέλεσμα. 

Αν είσαι κλασικός τύπος ταιριάζει μοναδικά με το μαύρο, το γκρι, τις ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ και φυσικά το λευκό. Αν πάλι σου αρέσουν οι ανατροπές και οι αντιθέσεις η πράσινη τσάντα σου θα απογειώσει ένα ντύσιμο το οποίο κινείται σε έντονες αποχρώσεις. Μας αρέσει πολύ να τη βλέπουμε δίπλα σε παστέλ χρώματα αλλά και μαζί με ζωηρές αποχρώσεις όπως το ροζ της τσιχλόφουσκας και το βιολετί. Πάνω από όλα όμως ξεχωρίζουμε τις τσάντες στις απόχρωσεις του πράσινου γιατί προσθέτουν χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση.