Grammy Awards 2015 : Τι θα είναι φέτος στη μόδα - Οι τάσεις που ξεχώρισαν

Ποιες θα επιλέγατε με κλειστά μάτια και ποιες όχι;
 Grammy Awards 2015 : Τι θα είναι φέτος στη μόδα - Οι τάσεις που ξεχώρισαν



Τα βραβεία Grammy ανήκουν πια στο παρελθόν, όχι όμως και οι εμφανίσεις των stars. Οι διάσημες κυρίες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους (καλά, όχι και όλες!) και εμείς είμαστε εδώ να σας μεταφέρουμε και να παρουσιάσουμε τα trends της βραδιάς. Το σίγουρο είναι ότι τα είδαμε όλα : αποκαλυπτικά ντεκολτέ, πολύ λαμπερές και shiny δημιουργίες, διαφάνειες, λευκές και μαύρες τουαλέτες να συναγωνίζονται μεταξύ τους.

Ποια trends ξεχωρίσαμε :  

- Μαύρη διαφάνεια :

Θα υπήρχαν άραγε τα βραβεία, χωρίς τις σέξι εμφανίσεις που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια των stars; Δε νομίζω! Το μαύρο αδιαμφισβήτητα επικράτησε στο κόκκινο χαλί, αυτή τη φορά σε μια παραλλαγή του. Η μαύρη διαφάνεια στο φόρεμα Proenza Schouler της Beyonce αποκάλυπτε όσα έπρεπε. H Jessie James και η Meghan Trainor, τράβηξαν όλα τα βλέμματα με τις υπέροχες δημιουργίες που αποκάλυπταν τα κάτω άκρα τους.

 

- Λευκό όνειρο :

Το λευκό είναι hot, το ξέρουμε και μας αρέσει πολύ! Το ίδιο σκέφτηκαν η Ariane Grande, η Crissie Teigen και η Jennifer Hudson και σοφά έπραξαν! Κλασική, safe και ρομαντική επιλογή.  

 

- Μεταλλικές και glittery τουαλέτες :

Μπορεί οι καλεσμένες και υποψήφιες της βραδιάς να είναι από μόνες τους πολύ λαμπερές, αυτό όμως δεν τους απαγορεύει να επιθυμούν μια έξτρα λάμψη (και ειδικότερα όταν πρέπει να εμφανιστούν σε βραβεία). Αυτό έπραξαν η Kim Kardashian, η Katy Perry και η Lady Gaga, φορώντας εντυπωσιακές και glamorous τουαλέτες.

- Χρώμα Παντού :

Ανάμεσα στις αμέτρητες λευκές και μαύρες δημιουργίες που απολαύσαμε, οι χρωματικές εξαιρέσεις ήταν λίγες. Η Rihanna έκανε πάλι την διαφορά και μας ξάφνιασε με την ροζ Giambattista Valli Couture, θυμίζοντας πριγκίπισσα του παραμυθιού. Η Taylor Swift μας εξέπληξε θετικά με την πράσινη Elie Saab επιλογή της και η Iggy Azalea από την μεριά της ψήφισε Armani Prive σε μπλέ έντονο χρώμα.

 

- Μαύρη θύελλα :

Χτες το βράδυ το μαύρο χρώμα πρωτοστάτησε, σε όλες τους τις εκδοχές του. Πολλές διάσημες εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά το κλασικό αυτό ''χρώμα''. Η Miley Cyrus, η Gwen Stefani και η Ciara επένδυσαν στο μαύρο και φυσικά δεν έχασαν.  

Εσείς κορίτσια τι λέτε; Ποιες ήταν οι δικές σας αγαπημένες; Μπείτε εδώ να ψηφίσετε κι εσείς!