To τελευταίo Dancing with the Stars της χρονιάς απαιτεί glitter και έξτρα δόση glamour

Δεν χρειάζεται να υπερβάλεις αρκεί να βάλεις μικρές stylish glamour πινελιές στις εμφανίσεις σου.
To τελευταίo Dancing with the Stars της χρονιάς απαιτεί glitter και έξτρα δόση glamour



Δεν θα γινόταν τελευταίο επεισόδιο του Dancing with the Stars για φέτος, χωρίς μία έξτρα δόση glamour. Η αλήθεια είναι ότι η Δούκισσα Νομικού για μία ακόμα χρονιά, δεν σταμάτησε να μας δίνει την μία λαμπερή εμφάνιση μετά την άλλη. Καθόλη την διάρκεια του φετινού show χορού, την είδαμε με εκθαμβωτικές τουαλέτες, σέξι girly φορέματα –ποιος θα ξεχάσει το ροζ φόρεμα με τις διαφάνειες- αλλά και πιο τολμηρές επιλογές, όπως τα blazer dress που φόρεσε δύο φορές κατά τη διάρκεια του show.

Σίγουρα την υπέροχη Celia Kritharioti Haute Couture, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για την παρουσιάστρια και το τελικό του Dancing with the Stars, δεν γίνεται να την φορέσουμε όλες στην καθημερινή μας ζωή (δηλαδή γίνεται αλλά θα καταλήξουμε να μας κοιτάνε εεμ… κάπως παράξενα), παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βάλουμε λεπτομέρειες λάμψης στις ιδιαίτερες εμφανίσεις μας.

Ένα top με πούλιες μαζί με το ψηλόμεσο jean σου, μία skinny sequin φούστα με ένα χαλαρό πουκάμισο ή ένα ζευγάρι γόβες με στρας θα ταιριάζουν ιδανικά με το μικρό μαύρο φόρεμα σου. Δεν χρειάζεται να υπερβάλεις αρκεί να βάλεις μικρές stylish glamour πινελιές στις εμφανίσεις σου.

Αν θες να θυμηθείς τις best of εμφανίσεις της Δούκισσας στο σόου κάνε κλικ εδώ.