Oscars 2015: Οι ονειρεμένες δημιουργίες των σχεδιαστών που θέλουμε να δούμε στο κόκκινο χαλί

Oscars 2015:  Οι ονειρεμένες δημιουργίες των σχεδιαστών που θέλουμε να δούμε στο κόκκινο χαλί



Και όσο εσύ είσαι στον καναπέ αγκαλιά με ένα μεγάλο μπολ pop corn, στο Hollywood οι ντουλάπες έχουν πάρει φωτιά, αφού μετά την ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία Oscar, όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί.

Δηλαδή όχι όλοι… τουλάχιστον όχι με το ίδιο άγχος, καθώς τα φώτα για μία ακόμη φορά θα πέσουν περισσότερο στις υποψήφιες για τα βραβεία πρώτου και δεύτερου γυναικείου ρόλου. Κι ελπίζουμε το κόκκινο χαλί των Oscar να μας αποζημιώσει σε glamour και υπέροχες τουαλέτες.

Αυτό που θέλαμε πάντα να κάνουμε εδώ στο #FollowMe ήταν να έχουμε και εμείς την ευκαιρία να ντύσουμε τις αγαπημένες μας celebrities με τα καλύτερα φορέματα που είδαμε τη χρονιά που μας πέρασε. Εντάξει, μπορεί η θέση του στυλίστα στο Hollywood να μας πέφτει λίγο μακριά αλλά ψάξαμε όλα τα αγαπημένα μας online shops και βρήκαμε τις τουαλέτες που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Και αφού δεν μπορούμε να ντυθούμε εμείς οι ίδιες –αχ γιατι;;;- ντύσαμε νοητά τις φετινές υποψήφιες, βάση του στυλ τους και τα χρώματα που τους ταιριάζουν.

Είσαι έτοιμη;