H Lena Dunham είναι το it girl που πρέπει να ξέρεις

... και το «GIRLS» η σειρά που πρέπει να δεις
H Lena Dunham είναι το it girl που πρέπει να ξέρεις



Με αφορμή την νέα σεζόν της σειράς που γράφει, σκηνοθετεί και παίζει «GIRLS», η πολυτάλαντη Lena Dunham έχει γεμίσεις τις σελίδες των social media και περιοδικών μόδας. Η ίδια και οι συμπρωταγωνίστριες της στην σειρά της HBO, Allison Williams, Jemima Kirke και Zosia Mamet, βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο πάρτι για την επίσημη παρουσίαση της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Αυτό που κάνει τα κορίτσια του «GIRLS» ξεχωριστά, εκτός από το γεγονός ότι οι τηλεοπτικές περιπέτειες τους περιγράφουν τέλεια την ζωή κάθε σύγχρονης κοπέλας, είναι οι πάντα άρτιες στιλιστικές τους επιλογές.

Η Alison Williams είναι το κλασικό mainstream fashion κορίτσι, η Jemina Kirke η αγαπημένη μας boho queen και οι Lena Duhnam και Zosia Mamet τα indie κορίτσια της καρδιάς μας. Πολλά ίσως να έχεις ακούσει για τις στιλιστικές επιλογές της Lena, κυρίως γιατί δεν ντρέπεται να φορέσει ό,τι της αρέσει χωρίς να ντρέπεται για τα παραπάνω κιλάκια που ίσως έχει. Η αλήθεια είναι ότι η Dunham δεν είναι το κλασικό κορίτσι του Hollywood και αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος την λατρεύει ακόμα περισσότερο.

Είναι αστεία, σωστή επαγγελματίας, δεν φοβάται να κάνει λάθη, να μιλήσει ανοιχτά για τα λάθη της και κυρίως να παραδεχτεί ότι ακόμα παλεύει να αποδεχτεί τον εαυτό της και το σώμα της, όπως όλες μας δηλαδή.

Στην πρόσφατη φωτογράφηση για το περιοδικό ELLE, η Lena ήταν πιο stylish από ποτέ και η επιβεβαίωση ότι το στυλ δεν χρειάζεται χολιγουντιανές προδιαγραφές για να είναι ωραίο, αλλά είναι ταλέντο που πρέπει να το έχεις.

Μην ξεχνάς πως το «GIRLS» ξεκινάει στην Αμερική στις 13 Ιανουαρίου, ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί από το FOXlife.