Δεν θα πίστευεις πoιο είναι το νέο πρόσωπο της Céline

Η Αμερικανίδα συγγραφέας Joan Didion, είναι το νέο πρόσωπο του γνωστού οίκου μόδας.
Δεν θα πίστευεις πoιο είναι το νέο πρόσωπο της Céline



Η αγέραστη συγγραφέας και δημοσιογράφος Joan Didion, είναι το νέο πρόσωπο του γαλλικού brand Celine.

Η υπέροχη μινιμαλιστική αισθητική του γνωστού brand δεν θα μπορούσε να μην ταιριάξει ιδανικά με την κλασική κομψότητα της Αμερικανίδας συγγραφέως. Τι και η Joan είναι 80 ετών, έχει αποδείξει με την ζωή της ότι υπήρξε μία δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία ταυτόχρονα ενθουσιάζει με το διαχρονικό στυλ της ακόμα και σήμερα.

Η καμπάνια για την Άνοιξη του 2015, βρίσκει την Joan με ένα απλό μαύρο top και τα κλασικά oversized μαύρα γυαλιά του οίκου.

Η κυρία Didion πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και η υγεία της είναι ιδιαίτερα εύθραυστη. Η ίδια όμως δεν το βάζει κάτω και πρωταγωνιστεί και σε ένα ντοκιμαντέρ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ανιψιού της Griffin Dunne. Το ντοκιμαντέρ θα λέγεται «We Tell Ourselves Stories In Order to Live» και θα εξιστορεί την ζωή της Νεοϋορκέζας συγγραφέως.

Η Joan όπως ανέφερε η Vogue είναι η «απόλυτη γυναίκα της Céline» και ένα διαχρονικό fashion icon. Όπως είπε και η ίδια στην αυτοβιογραφία της «The White Album», η ντουλάπα της αποτελούνταν από δύο φούστες, δύο απλά τοπς και ένα πουλόβερ, ενώ η ίδια είχε συντελέσει κειμενογράφος στην Vogue στα τέλη της δεκαετίας του 50΄.