Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις της χρονιάς που μας πέρασε

Ποιες τράβηξαν τα "κλικς" των φωτογράφων;
Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις της χρονιάς που μας πέρασε



Η τελευταία μας λίστα, για να αρχίσει σωστά η νέα χρονιά δεν είναι άλλη από αυτή με τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για το 2014. Τελετές απονομής βραβείων, επίσημες πρεμιέρες και συμμετοχές σε μερικά από τα πιο γνωστά talk shows, ήταν από τις κύριες πηγές έμπνευσής μας για τις καλύτερες εμφανίσεις των αγαπημένων celebrities στο κόκκινο χαλί.

Ποιες όμως ήταν αυτέ που μας κέρδισαν περισσότερο με τις stylish εμφανίσεις τους;

Jennifer Lawrence

Η Jennifer φέτος μας κέντρισε το ενδιαφέρον με μονόχρωμες τουαλέτες που αγκαλιάζουν το σώμα και cocktail φορέματα σε κλασικές γραμμές. Φέτος ήταν η χρονιά της λόγω της καινούριας Hunger Games ταινίας και όλοι μας περιμέναμε της red carpet εμφανίσεις στις εκάστοτε προβολές, όχι μόνο της Jennifer αλλά και των υπολοίπων πρωταγωνιστριών.

Rihanna

Πέρα από κάποιες αμφιλεγόμενες εμφανίσεις της η Rihanna κατάφερε για μία ακόμη χρονιά να υποστηρίξει το μοναδικό της στυλ και να μας ενθουσιάσει με τα θεατρικά looks της στο κόκκινο χαλί. Έτσι και αλλιώς η Ri-Ri ό,τι και να φορέσει είναι πάντα υπέροχη.

 Elizabeth Banks

Ένα ακόμη κορίτσι που περιμέναμε ανυπόμονες να δούμε σε κάθε πρεμιέρα του νέου Hunger Games. Η Elizabeth Banks είναι σίγουρα από πιο καλοντυμένες celebrities της χρονιάς. Αν και οι street style εμφανίσεις της είναι ελάχιστες, στο κόκκινο χαλί δίνει όλο την εαυτό και ποιος μπορεί να ξεχάσει την φανταστική floral τουαλέτα που φόρεσε στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας της.

Lupita Nyong

Η Lupita εμφανίστηκε ουσιαστικά από το πουθενά και κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να θεωρείται ήδη fashion icon. Το στυλ της είναι ασυνήθιστο, πρωτότυπο και λατρεύουμε το γεγονός ότι καταφέρνει πάντα να ταιριάζει τέλεια τα μοναδικά της outfits με το μακιγιάζ της, σαν να είναι και αυτό μέρος του ρούχου.

Amy Adams

Η Amy λατρεύει τις κλασικές, κομψές γραμμές και καταφέρνει να δείχνει υπέροχη ακόμα και όταν φοράει ένα απλό, μονόχρωμο shirt dress. Είναι από τις αγαπημένες κοκκινομάλλες του Hollywood και οι εμφανίσεις δεν είναι ποτέ υπερβολικές, χωρίς να είναι καθόλου βαρετές.

Anne Hathaway

Η χαμηλών τόνων Anne παραμένει από τις αγαπημένες μας celebrities εκτός και εντός κόκκινου χαλιού. Φέτος με αφορμή την ταινία της Interstellar την είδαμε σε υπέροχες εμφανίσεις, που ακόμα και τις φορές που τα φορέματα ήταν τόσο θεατρικά -που θα αμφιβάλαμε για την αισθητική τους αν τα φορούσε κάποια άλλη star- η Anne κατάφερνε κάθε φορά να μας ενθουσιάσει.

Jessica Chastain

Άλλη μία χαμηλών τόνων ηθοποιός η οποία δεν μα έχει συνηθίσει σε street style εμφανίσεις μπροστά στο φακό των paparazzi, όσο αφορά τα red carpet looks της όμως, ήταν από τις αποκαλύψεις της χρονιάς. Οι κοκκινομάλλες του Hollywood κερδίζουν έδαφος στις καρδιές μας τελικά.

Emma Watson

Μπορεί φέτος να μας ενθουσίασε κυρίως με την φεμινιστική της δράση περί ισότητας των φύλλων αλλά όσο αφορά της δημόσιες εμφανίσεις της δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι η Emma καταφέρνει να συνδυάζει μυαλό και εμφάνιση. Η εμφανίσεις της είναι κλασικές με μικρές πρωτότυπες λεπτομέρειες που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Emma Stone

H Emma είναι υπέροχη εντός και εκτός κόκκινου χαλιού. Οι εμφανίσεις της είναι πάντα τόσο προσεγμένες που ότι και να φορέσει γίνεται αμέσως μόδα. Η υπέροχη τούλινη τουαλέτα που φόρεσε στο φετινό Φεστιβάλ Κανών είναι σίγουρα από τα ομορφότερα φουστάνια που είδαμε φέτος.

Kendall Jenner

Σίγουρα φέτος ήταν η χρονιά της. Περπάτησε στα μεγαλύτερα fashion shows του κόσμου, φωτογραφήθηκε για τα πιο σημαντικά περιοδικά μόδας και έκλεισε την πρώτη της καμπάνια με την Estee Lauder. Οι red carpet εμφανίσεις της δεν θα μπορούσαν να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες που είχαμε όλοι από το επόμενο αγαπημένο μας fashion icon.