Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: Πούλια, Δαντέλα και Glamour

Έμπνευση μας οι πρωταγωνίστριες του Downton Abbey
Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: Πούλια, Δαντέλα και Glamour



Ακόμα και αν δεν σου αρέσουν οι σειρές εποχής, πρέπει να παραδεχτείς ότι σειρές όπως το Downton Abbey μπορούν να χαρακτηρισθούν ως υπέροχες μόνο και μόνο από τα υπέροχα κοστούμια και αξεσουάρ τω πρωταγωνιστριών.

Η σειρά εξιστορεί της ιστορία μίας πλούσιας, βρετανικής, αστής οικογένειας ξεκινώντας από το 1912. Η ιστορίες των κατοίκων, εργαζόμενων και φίλων του μεγάλου πύργου των Crawley, μας έχει κρατήσει κολλημένες εδώ και αρκετές σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι σου δίνει μία αντικειμενική γεύση για πως αντιμετώπιζαν την ζωή, των έρωτα, τον θάνατο, την γυναικεία ανεξαρτησία, την εργασία, τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ακόμα και την βύθιση του Τιτανικού, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Οι δυνατοί γυναικείοι χαρακτήρες της σειράς, όπως αυτοί των  Lady Edith Crawley,  Lady Mary Crawley, Lady Rose MacClare και φυσικά της Dowager Countess of Grantham,  εντυπωσιάζουν και εμείς η fashionistas εκτός από τις αρχές της γυναικείας απελευθέρωσης, μπορούμε να δούμε την ιστορία του γυναικείου ενδύματος μέσα στο χρόνο.

Τα υπέροχα φορέματα των πρωταγωνιστριών μας ενέπνευσαν στο σημερινό άρθρο και σου προτείνουμε φέτος να νιώσεις glamorous με μικρές πινελιές από την δεκαετία του 20’.