Το sexy business στυλ της Annalise Keating στο How to Get Away with Murder

Η νέα σειρά του FOX Life που θα σε εθίσει!
Το sexy business στυλ της Annalise Keating στο How to Get Away with Murder



Δεν νομίζω ότι μπορώ να είμαι αρκετά αντικειμενική αν μιλήσω για το «How To Get Away With Murder», τι άλλο θα διάλεγε η παραγωγός, συγγραφέας και πολλά άλλα, Shonda Rhimes, αν δεν επρόκειτο για μία σειρά γεμάτη δολοπλοκίες, ανεξιχνίαστες δολοφονίες, χαρακτήρες με πολλά προβλήματα, μυστήριους θανάτους, προδομένες γυναίκες και χαμένα τέκνα, γιατί είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή κάποιο ξεχασμένο παιδί θα κάνει την εμφάνιση του. Γιατί αυτή είναι η Shonda, μπορεί να μας σκότωσε τον Dr, Sloan στο «Grey’s Anatomy» και αυτό να μην της το συγχωρέσει καμία μας ποτέ αλλά την αγαπάμε για τον απλούστατο λόγο ότι μπορούμε να περιμένουμε κυριολεκτικά τα πάντα από τις παραγωγές της.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Στο ίδιο ανατρεπτικό ύφος των «Grey’s Anatomy» και «Scandal» κινείται και η νέα αγαπημένη μας δικαστική σειρά«How to Get Away with Murder». Σίγουρα πιο «αγορίστικη» από τις προηγούμενες αλλά με τους ίδιους δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες, όπως λατρεύει να δημιουργεί η Shonda. Φεμινίστριες, businesswomen, γυναίκες που μπορούν να κάνουν τα πάντα για την καριέρα τους, οι χαρακτήρες της συμβολίζουν την γυναίκα του σήμερα.

Κάπως έτσι είναι και η Annalise Keating, πρωταγωνίστρια του «How to Get Away with Murder» και πολύ φιλόδοξη δικηγόρος. Η Annalise –την οποία υποδύεται η βραβευμένη με Tony ηθοποιός Viola Davis και με το όνομα της να σε παραπέμπει ακουστικά στην αγγλική λέξη «αναλύω»- μπορεί να είναι αρκετά μπερδεμένη με την προσωπική της ζωή και όσο θα προχωράμε προς το τέλος της σεζόν να μπερδεύεται ακόμα περισσότερο αλλά πρόκειται για μία σκληρή επαγγελματίας και μία εξαιρετική καθηγήτρια. Η κυρία Keating, όπως οι περισσότερες δυναμικές γυναίκες, έχει και την ανάλογη γκαρνταρόμπα, από μεσάτα μίνι φορέματα, στενές σέξι γραμμές και κομψά κοσμήματα, όπως κάθε επαγγελματίας.

Το στυλ της μπορεί να αποτελείται κυρίως από φορέματα και γόβες, παόλα αυτά καταφέρνει αναμειγνύοντας βασικά χρώματα όπως τα γκρι, μπορντό, λευκό και καφέ να δημιουργεί τους κατάλληλους συνδυασμούς που την κάνουν να ξεχωρίζει. Χαρακτηριστικό της είναι τα statement κολιέ και σκουλαρίκια, τα οποία αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό φόρεμα. Είδες… στα έχουμε πει εδώ στο #FollowMe!

Το  «How to Get Away with Murder» προβάλλεται από το  FOX Life και αναμένεται να γίνει η νέα σου εμμονή… α… εμείς σε προειδοποιήσαμε! Μέχρι τότε πάρε μία ιδέα από το εθιστικό τρέιλερ της σειράς. Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA HELLAS

Φωτογραφίες ©ABC Studios Irresistible TV