Ντύσου casual με καρό όπως τα κορίτσια του «Πρωινό»

H Σάσα Σταμάτη και Μαίρη Συνατσάκη και μία ακόμη ασορτί εμφάνιση.
Ντύσου casual με καρό όπως τα κορίτσια του «Πρωινό»



Μας αρέσει που τα κορίτσια του Πρωινό, Μαίρη Συνατσάκη και Σάσα Σταμάτη, ντύνονται ασορτί κάποια πρωινά, κυρίως γιατί μας γίνεται η δυνατότητα να δούμε ρούχα σε παρόμοιο σχέδιο ή prints, φορεμένα  σε διαφορετικό στυλ και διαφορετικό σωματότυπο.

Σήμερα τα κορίτσια φόρεσαν καρό και όπως θα ξέρεις ήδη, αν παρακολουθείς το #FollowMe συχνά, θα ξέρεις ότι καρό είναι πιο trend από ποτέ φέτος και μπορείς να το βρεις σε διάφορες εκδοχές. Από το κλασικό καρό πουκάμισο της Σάσας Σταμάτη που ταιριάζει τέλεια με το boyfriend jean σου, στο καρό cropped top της Μαίρη Συνατσάκη το οποίο θα φορέσεις με ψηλόμεσες φούστες, στο καρό μίνι φόρεμα που μπορείς να φορέσεις το βράδυ του ρεβεγιόν για να ξεχωρίσεις.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις όταν φοράς καρό είναι ο συνδυασμός διαφορετικών print μαζί, καθώς αν δεν είσαι master στο print matching το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που επιθυμείς. Κράτα το υπόλοιπο look μονόχρωμο και εμπνεύσου από την βρετανική μόδα –η οποία έχει σήμα κατατεθέν το καρό- και γίνε η νέα Poppy Delevingne.