Τα κομψά φορέματα της stylish πεθεράς Victoria Grayson στο Revenge

Τα κομψά φορέματα της stylish πεθεράς Victoria Grayson στο Revenge



Είναι σκοτεινή, μοχθηρή, με άσχημο παρελθόν, ξέρει πάντα να παίρνει αυτό που θέλει, δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει εκδίκηση και θα έκανε τα πάντα για τον γιο της… Σε γενικές γραμμές η Victoria Grayson είναι η πεθερά που καμία μας δεν θα ήθελε να έχει, ούτε να γνωρίσει. Βέβαια στην δικιά της περίπτωση, η –πρώην- νύφη του γιου της, είναι το ίδιο εκδικητική και μοχθηρή όσο και αυτή, κάτι που κάνει τον αγώνα ανάμεσα στην Victoria και την Emily Clark ακόμα πιο συναρπαστικό.

Το Revenge δεν είναι η κλασική σαπουνόπερα όπου η αθώα πρωταγωνίστρια, πιάστηκε στα δίχτυα της κακιάς ηρωίδας αλλά ίσως το μοναδικό σίριαλ που όλοι οι πρωταγωνιστές συναγωνίζονται στην κακία, στην πονηριά και στην εκδίκηση. Και ίσως αυτό να μην κάνει την Victoria και τόσο κακιά στο κάτω-κάτω, γιατί η μόνο έναν πλούσιο σύζυγο ήθελε και αυτή, που το κακό.

Αυτό βέβαια που χαρακτηρίζει όλους τους γυναικείους χαρακτήρες της σειράς –και μαζί και την κυρία Grayson- είναι οι στιλιστικές τους επιλογές. Προφανώς και έχουμε κολλήσει τόσο με την σειρά λόγω του πρωτότυπου ιντριγκαδόρικου θέματος της αλλά και τα φορέματα της Victoria δεν πάνε πίσω. Ίσως να φταίει ότι η Madeleine Stowe, η ηθοποιός που υποδύεται τον χαρακτήρα, είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες των τηλεοπτικών σειρών, αλλά πάντως η Victoria μας έχει συνηθίσει σε υπέροχες κομψές εμφανίσεις, κυρίως με φορέματα σε στενή γραμμή.

Λατρεύει τα έντονα χρώματα, όπως τα κόκκινο, πράσινο και μπλε για ιδιαίτερες περιπτώσεις αλλά στις καθημερινές εμφανίσεις της προτιμάει βασικά χρώματα όπως τα μαύρο, λευκό και γκρι. Είναι όσο σέξι χρειάζεται χωρίς να σε αφήνει να ξεχάσεις ότι είναι η κυρία του σπιτιού και αυτή κάνει κουμάντο.

Περιμένουμε ανυπόμονες την καινούρια 4η σεζόν της σειράς στο FOX Life (Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA HELLAS), στις 15 Δεκεμβρίου, ιδιαίτερα μετά τα teasers που έχει προβάλει το κανάλι με την Victoria να εξιστορεί η ίδια την ιστορία της. Από την δική της πλευρά.

Ποια θα πάρει εκδίκηση φέτος;

Φωτογραφίες ©ABC Studios Irresistible TV