Ήρθε η ώρα να φορέσεις και εσύ γόβες σε έντονα χρώματα όπως η Keira Knightley

Να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να ντύνεσαι μόνο formal για να φοράς pumps σε ζωηρά χρώματα, αφού αυτό το trend δεν ανήκει μόνο στο look του γραφείου.
Ήρθε η ώρα να φορέσεις και εσύ γόβες σε έντονα χρώματα όπως η Keira Knightley



Είσαι από αυτές που λατρεύουν τα εξαιρετικά σκούρα looks, το μαύρο και το γκρι είναι το αγαπημένα σου χρώματα και τα prints είναι μία άγνωστη για σένα λέξη αλλά παρόλα αυτά νιώθεις ότι είναι η ώρα για μία δραστική αλλαγή στο look σου. Επειδή οι αλλαγές πρέπει να γίνονται σιγά-σιγά για να εξοικειωθείς ακόμα καλύτερα με αυτές σου έχουμε το ιδανικό tip για να βάλεις glamour και ζωηράδα στα σύνολα σου.

Ένα ζευγάρι pumps σε έντονα χρώματα όπως αυτές τις Keira Kneightley, θα σου προσθέσουν την λάμψη που χρειάζεσαι ενώ ταυτόχρονα θα είσαι στη μόδα. Αν λατρεύεις τα μικρά μαύρα φορέματα τότε ένα ζευγάρι κατακόκκινες ή σε έντονο μπλε χρώμα γόβες θα κάνουν όλους να κοιτάνε τις γάμπες σου και να σε προσκυνάνε για το στυλ σου.

Να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να ντύνεσαι μόνο formal για να φοράς pumps σε ζωηρά χρώματα, αφού αυτό το trend δεν ανήκει μόνο στο look του γραφείου. Φόρα ένα skinny παντελόνι στο οποίο θα έχεις γυρίσει το ρεβέρ ως τον αστράγαλο και ένα oversize πουλόβερ με χοντρή ζιβάγκο λαιμόκοψη, σε ουδέτερο χρώμα…. οι γόβες σου δεν θα βρουν καλύτερο outfit για να αναδειχθούν.