Η Rihanna και το υπέροχο Altuzarra SS2015 σύνολο: Όταν οι stars ψωνίζουν κατευθείαν από την πασαρέλα

Ποιο look ήταν το καλύτερο;
Η Rihanna και το υπέροχο Altuzarra SS2015 σύνολο: Όταν οι stars ψωνίζουν κατευθείαν από την πασαρέλα



Ενώ εσύ περνάς ώρες στο διαδίκτυο, ψάχνοντας την τέλεια προσφορά για να μπορέσεις να αγοράσεις ρούχα σε πολύ καλές τιμές και σε εξαιρετική ποιότητα, οι celebrities του Hollywood, τριγυρνάνε στις Fashion Weeks, αγοράζοντας τα ρούχα τους κατευθείαν από την πασαρέλα.

Αχ ναι τις ζηλεύουμε, τις μισούμε αλλά σκέψου ότι ακόμα και αν δεν τα έβαζαν αυτές πρώτες στις ντουλάπες τους, εμείς δεν θα είχαμε καμία ελπίδα να τα κάνουμε δικά μας. Άδικη ζωή και ενώ εμείς ετοιμαζόμαστε για ένα παγωμένο χειμώνα, η Rihanna έχει την τύχη να φοράει από τώρα την καλοκαιρινή των Altuzarra καταφέρνοντας να δείχνει πιο σέξι και από τότε που φόρεσε το δικτυωτό φόρεμα που άφηνε τα πάντα ακάλυπτα. Η αλήθεια είναι ότι βαθύ άνοιγμα από το σακάκι ταιριάζει περισσότερο στη τραγουδίστρια σε σχέση με το μοντέλο στο runway, κυρίως γιατί το τατού της Rihanna βρίσκεται στο σωστό σημείο για να κολακεύει κάθε top με βαθύ ντεκολτέ.

Λατρεύουμε το γεγονός ότι και φέτος το καλοκαίρι τα παστέλ θα είναι στη μόδα, αφού ταιριάζουν πολύ όμορφα με το ηλιοκαμένο μας δέρμα και τα ρετρό πέδιλα της Rihanna –τα οποία είναι επίσης Altazura- μας κάνουν να περιμένουν με μεγαλύτερη αγωνία το καλοκαίρι.

Η Rihanna μας έχει συνηθίσει σε stylish εμφανίσεις αλλά αυτά τα σκουλαρίκια της εποχής της «Jenny From The Block» πιστεύουμε δεν θα τα αποχωριστεί ποτέ όσα στυλ και να αλλάξεις. Τα 90s θα είναι για πάντα μέσα της.