Φόρα κόκκινα φορέματα στις casual εμφανίσεις σου όπως η Μπέττυ Μαγγίρα

Το κόκκινο των γιορτών στις casual εμφανίσεις σου.
Φόρα κόκκινα φορέματα στις casual εμφανίσεις σου όπως η Μπέττυ Μαγγίρα



Το κόκκινο είναι σέξι φανταχτερό χρώμα και ταιριάζει ιδανικά στις μελαχρινές, παρόλα αυτά το έχουμε συνδυάσει με γιορτινές και επίσημες εμφανίσεις. Σίγουρα το κόκκινο χρώμα είναι πιο εύκολο να φορεθεί σε αξεσουάρ ή κοσμήματα, δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να εντάξεις το κόκκινο στις casual εμφανίσεις σου.

Ένα απλό φόρεμα σε skater ή στενή γραμμή σε κόκκινο χρώμα, όπως αυτό της Μπέττυ Μαγγίρα, μπορεί να φορεθεί με απλές σκουρόχρωμες ballet flats ή chelsea boots, συνδυασμένο με opaque καλσόν στις αποχρώσεις του μαύρου. Φόρεσε το με το αγαπημένο σου γκρι παλτό και θα έχεις δημιουργήσει ένα σικ look για τη βόλτα ή το γραφείο.

Το ίδιο φόρεμα μπορεί να φορεθεί το βράδυ απλά αλλάζοντας τα παπούτσια και φορώντας ψηλές pumps σε animal print και κοσμήματα σε χρυσές μεταλλικές αποχρώσεις. Μπορεί να κόκκινο να λατρεύει το glamour –για αυτό και οι χρυσές αποχρώσεις- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνεις με το μακιγιάζ σου, δοκίμασε λίγο κόκκινο κραγιόν και μάσκαρα και είσαι έτοιμη για τη βόλτα σου.