Φέτος τα Χριστούγεννα φόρα και εσύ statement σκουλαρίκια όπως η Έλενα Τσαβαλιά

Δοκίμασε και εσύ τα must have κοσμήματα της σεζόν.
Φέτος τα Χριστούγεννα φόρα και εσύ statement σκουλαρίκια όπως η Έλενα Τσαβαλιά



Σου έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο #FollowMe, ότι φέτος θα πρέπει δώσεις μία ευκαιρία στα statement κοσμήματα. Τις τελευταίες σεζόν, μπορεί να επενδύεις σε κολιέ με μεγάλες ημιπολύτιμες πέτρες αλλά φέτος την σειρά στην κοσμηματοθήκη σου –και στα αυτιά σου- θα πάρουν τα σκουλαρίκια.

Με αφορμή της γιορτές που έρχονται –ούτε ένας μήνας δεν έμεινε- επίλεξε ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια, είτε κουμπωτά είτε κρεμαστά, όπως αυτά της Έλενας Τσαβαλιά στο "Μega με 1", τα οποία θα μπορείς να φορέσεις τόσο στις glamorous γιορτινές σου εμφανίσεις, όσο και στα καθημερινά looks του γραφείου.

Το καλό με τα statement σκουλαρίκια είναι ότι μπορούν να δώσουν χρώμα και στο απλό και βαρετό top, πράγμα που τα κάνουν τα ιδανικά αξεσουάρ για εσένα που προτιμάς τα μονόχρωμα looks. Άσε στην άκρη τη διακριτικότητα και δοκίμασε σκουλαρίκια μεγάλα, λαμπερά, με ημιπολύτιμες πέτρες σε διάφορα χρώματα ή σχέδια σε μεταλλικές αποχρώσεις. Κράτησε το μακιγιάζ σου σε γήινους τόνους, όπως η Έλενα, αφήνοντας τα σκουλαρίκια σου να λάμψουν για σένα.