Ακόμα πιο σέξι αυτή την εβδομάδα η Δούκισσα Νομικού στο 4ο live του Dancing With The Stars

Η ολόσωμη φόρμα της Δούκισσας κέρδισε τις εντυπώσεις.
Ακόμα πιο σέξι αυτή την εβδομάδα η Δούκισσα Νομικού στο 4ο live του Dancing With The Stars



Μπορεί η ολόσωμη φόρμα της Δούκισσας Νομικού στο 4ο live του Dancing with the stars να είναι ό,τι πιο σέξι έχει φορέσει μέχρι τώρα; Προφανώς και μπορεί μία Celia Kritharioti Haute Couture jumpsuit να βάλει κάτω και τα πιο glamour φουστάνια, στην πιο σέξι εμφάνιση της Δούκισσας μέχρι σήμερα.

Το μπούστο καλύπτει τα σωστά σημεία ενώ το παντελόνι είναι ψηλόμεσο για να κρατάει την ισορροπία με το πάνω μέρος. Εντάξει, μπορεί η συγκεκριμένη jumpsuit της Δούκισσας να ταιριάζει σε σώματα μόνο σαν αυτό της νεαρής παρουσιάστριας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για ένα trend που μπορούν να δοκιμάσουν λίγοι.

Οι jumpsuits με παντελόνι σε ίσια γραμμή, θα κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν μακρύτερα και θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση του ύψους. Μπορείς να διαλέξεις μία ολόσωμη φόρμα σε denim ύφασμα, η οποία ταιριάζει με τα πιο πολλά από τα παπούτσια σου, παρόλα αυτά οι ολόσωμες φόρμες σε μαύρο χρώμα είναι ιδανικές για τη βραδινή έξοδο, αφού είναι όσο formal χρειάζεται. Αν θες να φορέσεις μία jumpsuit με skinny παντελόνι –ακόμα και όσο skinny όσο της Δούκισσας- φρόντισε να μην το παρακάνεις με μακιγιάζ και τα αξεσουάρ. Διάλεξε ένα ζευγάρι ψηλές pumps ή πέδιλα, τα οποία ταιριάζουν με όλα τα σώματα και θα κάνουν την γάμπα σου να δείχνει μακρύτερη. Αν επιλέξεις το total black look σου επιτρέπουμε να σπάσεις λίγο το χρώμα, με γόβες σε μεταλλικές αποχρώσεις ή έντονα prints.