Με τι να συνδυάσεις ρούχα σε μπλε χρώμα όπως το σημερινό φόρεμα της Μαίρη Συνατσάκη;

Ο καλύτερος τρόπος να εμπνευστείς από το στυλ των celebirities, είναι να προσαρμόσεις τις προτάσεις τους στο δικό μοναδικό στυλ.
Με τι να συνδυάσεις ρούχα σε μπλε χρώμα όπως το σημερινό φόρεμα της Μαίρη Συνατσάκη;



Θεωρείται ότι το μπλε χρώμα είναι αρκετά δύσκολο να συνδυαστεί με άλλα χρώματα, κυρίως γιατί τείνουμε λανθασμένα να τηρούμε κάποιους χρωματικούς κανόνες που στην πραγματικότητα δεν ισχύουν και τόσο. Γιατί ποιος είπε ότι το μπλε δεν ταιριάζει με το μαύρο και ποιος είπε ότι το κλασσικό total blue look είναι απαραίτητα συνώνυμο του denim look;

To μπλε, όπως και τα χρώματα που θεωρούμε πιο εύκολα να τα ταιριάξεις με άλλα - καφέ, μπεζ, γκρι- δεν είναι παρά ένα ακόμη χρώμα της ίριδας, το οποίο αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να μας δώσει ένα πολύ όμορφο στιλιστικό αποτέλεσμα.

Επειδή το μπλε συνήθως το επιλέγουμε στις πιο σκούρες αποχρώσεις του, μπορεί να γίνει η ιδανική εναλλακτική για τα μαύρα office looks, χωρίς να χρειάζεται να μοιάζεις με... αεροσυνοδός βέβαια.

Αν παρόλα αυτά φοβάσαι να το συνδυάσεις με μαύρα κομμάτια, γιατί σου φαίνεται πολύ διαφορετικό, μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις ένα μπλε denim top και ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι.

Να ξέρεις ότι μπλε λατρεύει τα κοσμήματα σε μπρονζέ ή χρυσές αποχρώσεις, το οποίο σημαίνει ότι ένα μπλε φόρεμα, όπως αυτό της Μαίρη Συνατσάκη, θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε με ένα statement κολιέ με χρυσό και ημιπολύτιμες πέτρες. Ο αγαπημένος συνδυασμός για το μπλε (σε όλες του τις σκούρες αποχρώσεις) δεν είναι άλλος από το καφέ και ιδιαίτερα η ταμπά απόχρωση. Ένα μπλε midi φόρεμα θα ταίριαζε πολύ με ψηλά ankle boots στο χρώμα της ώχρας.