Φέτος θα φορέσουμε oversize κασκόλ και εσάρπες όπως η Έλενα Τσαβαλιά

Αυτή τη σεζόν τα trends απαιτούν ζεστασιά και άνεση.Τα κασκόλ φέτος είναι μεγάλα ή μάλλον ακόμη καλύτερα, τεράστια, είναι έξτρα μαλακά και βγαίνουν σε μονόχρωμα σχέδια, όπως η εσάρπα της Έλενας Τσαβαλιά ή σε καρό και ριγέ prints.
Φέτος θα φορέσουμε oversize κασκόλ και εσάρπες όπως η Έλενα Τσαβαλιά



Το γεγονός ότι όλα φέτος θα τα δούμε στην oversize τους μορφή αποδεικνύει για μία ακόμα φορά αυτό που σας λέγαμε εδώ στο #FollowMe, φέτος τα trends προωθούν το χαλαρό στυλ, την άνεση και τη ζεστασιά. Oversize, pajama pants, ψηλές φαρδιές μπότες σε 70s στυλ, boyfriend παντελόνια και ο βασιλιάς των χειμερινών αξεσουάρ, το κασκόλ.

Τα κασκόλ φέτος είναι μεγάλα ή μάλλον ακόμη καλύτερα, τεράστια, θυμίζουν ελαφριές κουβερτούλες, είναι έξτρα μαλακά, τόσο μα τόσο ζεστά και βγαίνουν σε μονόχρωμα σχέδια, όπως η εσάρπα της Έλενας Τσαβαλιά ή σε καρό και ριγέ prints. Αν δεν τολμάς ιδιαίτερα τα διαφορετικά prints και αισθάνεσαι ασφαλής μέσα στη μονοχρωμία σου, τότε τα καρό κασκόλ θα σε βοηθήσουν να βάλεις λίγο χρώμα στα looks σου, αποφεύγοντας τα στιλιστικά λάθη και ακολουθώντας ασφαλή βήματα.

Ένα καρό κασκόλ σε αποχρώσεις του κόκκινου και του μπλε θα αναβαθμίσουν και το πιο βαρετό total black ντύσιμο, απλά και μόνο αν το ρίξεις πάνω από το σκουρόχρωμο παλτό σου.

Και επειδή έρχεται πολύ κρύος χειμώνας εκμεταλλεύσου το oversize trend για κρατηθείς ζεστή και stylish κάθε μέρα.