Το turtleneck της Μαίρης Συνατσάκη και γιατί πρέπει φέτος να πεις και εσύ ναι στα ζιβάγκο

Κρατήσου ζεστή το χειμώνα με ένα ζιβάγκο.
Το turtleneck της Μαίρης Συνατσάκη και γιατί πρέπει φέτος να πεις και εσύ ναι στα ζιβάγκο



Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί εμείς τα κορίτσια φοβόμαστε τόσο πολύ τα ζιβάγκο. Είναι ζεστά, αναδεικνύουν το στήθος σου χωρίς απαραίτητα να δείχνεις τίποτα και –για να σε πείσουμε ακόμα περισσότερο- ήταν το αγαπημένο κομμάτι των all time classic fashion icons, όπως η Francoise Hardy των 70s.

To ξέρουμε ότι το look του γραφείου δεν είναι ιδιαίτερα ζεστό αφού συνήθως αποτελείται από πουκάμισα ή ελαφριές μπλούζες και τα turtleneck είναι η τέλεια εναλλακτική για να κρατιέσαι ζεστή και stylish ταυτόχρονα.

Μην αγχώνεσαι για το πώς θα φορέσεις τα turtleneck πουλόβερ αφού, θα πρέπει να ξέρεις, ότι ταιριάζουν ιδανικά με pencil φούστες και ψηλόμεσα παντελόνια. Διάλεξε ένα ζιβάγκο στις αποχρώσεις του γκρι που θα ταιριάζει με τα πιο πολλά από τα ρούχα σου.

Αν θες κάτι έξτρα ζεστό δεν έχεις παρά να διαλέξεις ένα oversized πουλόβερ με ζιβάγκο στη λαιμόκοψη συνδυασμένο με skinny jeans ή leather leggings. Επειδή τα ζιβάγκο δίνουν όγκο στην περιοχή του λαιμού, σου προτείνω να κάνεις τα μαλλιά σου ένα ψηλό κότσο όπως αυτός της Μαίρης Συνατσάκη, ώστε να τονίσεις το πρόσωπο σου.