Ποιο είναι το νέο κορίτσι του Οίκου Burberry

Κάτι μας λέει ότι η Hannah Dodd είναι το next big thing στον χώρο της μόδας.
Ποιο είναι το νέο κορίτσι του Οίκου Burberry



Αφού θαυμάσαμε τις χορευτικές και υποκριτικές ικανότητες του Romeo Beckham στη νέα διαφήμιση του Οίκου Burberry, From London With Love, η προσοχή μας στράφηκε στο πανέμορφο κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά και τα κόκκινα χείλη. Η Hannah Dodd κατάγεται από Leavenheath, στα σύνορα του Essex-Suffolk, και παρόλο που η ίδια είναι επικεντρωμένη στις σπουδές της πάνω στις Καλές Τέχνες, η συνεργασία με τη Burberry ήταν μια καλοδεχούμενη αλλαγή.

«Ο χορός ήταν ανέκαθεν το πάθος μου, από πολύ μικρή ηλικία. Παίρνω μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου χορού, τζαζ και μουσικού θεάτρου, τα οποία νομίζω ότι είναι και τα αγαπημένα μου καθώς θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ και με την υποκριτική» αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Vogue και συμπλήρωσε: «Για την ώρα στόχος μου είναι να τελειώσω τις σπουδές μου, αλλά ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί με το modelling. Το να μπορώ να κάνω τα δύο πράγματα που αγαπώ περισσότερο – χορό και modeling – για την καμπάνια του Οίκου Burberry ήταν για μένα ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε.

Η Hannah έκλεισε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Select σε ηλικία 16 ετών, όταν ένας φωτογράφος έστειλε φωτογραφίες της στο πρακτορείο, και τα επόμενα χρόνια εξασφάλισε καμπάνιες με διάφορες εταιρίες. Ωστόσο, οι προηγούμενες δουλειές της για το Boden, Primark Lingerie, Nivea haircare και Monsoon δεν μπορούσαν να προετοιμάσουν την 19άχρονη για τα νέα που την ήθελαν πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας του Burberry μαζί με τον Romeo Beckham.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν σε διακοπές όταν μου τηλεφώνησε ο ατζέντης μου για το casting, οπότε έπρεπε να πάρω το αεροπλάνο και να πάω κατευθείαν στον Burberry. Αυτή η καμπάνια ήταν η πρώτη μεγάλη δουλειά μου και οι άνθρωποι της Select έδειξαν πραγματικά κατανόηση καθώς είμαι full-time φοιτήτρια και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Νιώθω τόσο τυχερή που μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω με ένα τόσο υπέροχο cast και να είμαι μέρος της καταπληκτικής οικογένειας Burberry» σχολίασε η Hannah.