Πως ένα statement δαχτυλίδι όπως αυτό της Χριστίνας Πολίτη μπορεί να αλλάξει τελείως το look σου

Ο πρωινός μας έρωτας δεν είναι άλλος άπο ένα statement δαχτυλίδι...
Πως ένα statement δαχτυλίδι όπως αυτό της Χριστίνας Πολίτη μπορεί να αλλάξει τελείως το look σου



Μπορεί μέχρι φέτος να σου λέγαμε να επενδύσεις σε statement κολιέ, με την δικαιολογία ότι μπορούν να κάνουν και το πιο βαρετό πουλόβερ και top εξεζητημένο –που είναι αλήθεια προφανώς- αλλά είναι η ώρα να τα βάλεις στην άκρη και να αρχίσεις να επενδύεις σε άλλα statement κοσμήματα.

Γιατί τα λέμε όμως statement;  Γιατί είναι μεγάλα, λαμπερά, τραβάνε τα βλέμματα και δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητη όταν τα φοράς. Δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε πολλά τέτοια κομμάτια αρκεί να διαλέξεις σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια που να ταιριάζουν με τα πιο πολλά από τα ρούχα σου, ενώ ταυτόχρονα δίνουν την αίσθηση του διαφορετικού.

Όσον αφορά τα σκουλαρίκια προτείνω ένα ζευγάρι μεγάλα χρυσά ή ασημένια που ταιριάζουν με όλα και έχουν boho χαρακτήρα και ένα ζευγάρι πιο glamorous για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις. Διάλεξε μεγάλες ημιπολύτιμες πέτρες, παίξε με τα χρώματα και επέλεξε κάτι που θα φωτίζει το πρόσωπο σου.

Για τα δαχτυλίδια υπάρχει ένα πιο γενικό tip: ότι ταιριάζει με το στυλ σου και τον χαρακτήρα σου, αρκεί να είναι μεγάλο και φωτεινό. Προτείνω να φορέσεις ένα μεγάλο statement δαχτυλίδι στο ένα δάχτυλο και δύο-τρία μικρά και απλά στα υπόλοιπα. Μην ξεχνάς πως τα πολλά δαχτυλίδια στο ίδιο χέρι είναι για μία ακόμη χρονιά must.

Τώρα αν θες το δαχτυλίδι της Χριστίνας Πολίτη, θα πρέπει να ξέρεις ότι ανήκει στη σχεδιάστρια Queen Calliope –ναι, ναι τη γνωστή φωτογράφο- της οποίας δουλειά μπορείς να εξερευνήσεις στο eshop της queencalliope.com. Δυστυχώς το συγκεκριμένο δαχτυλίδι είναι sold out αυτή τη στιγμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά αν ρίξεις μία ματιά στα υπόλοιπα κοσμήματα του brand θα ανακαλύψεις υπέροχες boho δημιουργίες που θα σε ταξιδέψουν στις γειτονιές του Μαρόκου.

Και επειδή γιορτές έχουν και ας είμαστε πάνω από ένα μήνα μακριά από τα Χριστούγεννα, φέτος θα ακολουθήσουμε την στιλιστική συμβουλή της Χριστίνας Πολίτη και θα επενδύσουμε σε statement δαχτυλίδια και σκουλαρίκια.