Ανανέωσε το στυλ σου φορώντας δέρμα όπως η Φαίη Σκορδά

Τα δερμάτινα κομμάτια που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος.
Ανανέωσε το στυλ σου φορώντας δέρμα όπως η Φαίη Σκορδά



Σου έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο #FollowMe ότι τα leather pants είναι φέτος από τα must της σεζόν παρόλα αυτά  τα παντελόνια δεν είναι τα μόνα ρούχα στην ντουλάπα σου που μπορείς να τα έχεις σε δερμάτινη εκδοχή.

Ένα δερμάτινο top ή μία δερμάτινη φούστα μπορούν να αναβαθμίσουν και το πιο απλό στυλ. Λεπτομέρειες από δέρμα ή δερματίνη μπορούν κάνουν να κάνουν τα παλτό σου ή τα φουστάνια σου να φαίνονται πιο edgy και grunge και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Ένα δερμάτινο φόρεμα όπως αυτό της Φαίη Σκορδά, μπορεί να φορεθεί με ankle boots και ένα παλτό σε έντονο χρώμα για το πρωί, ενώ για τη βραδινή έξοδο μπορείς να το δοκιμάσεις με ψηλές μπότες, όπως η Φαίη, ένα blazer jacket και μεγάλα statement σκουλαρίκια.

Να ξέρεις, ότι το δέρμα ταιριάζει πολύ με τα denim υφάσματα και τα καρό patterns, κάνοντας το look σου να δείχνει urban και casual. Μην το παρακάνεις δέρμα πάνω σε δέρμα καθώς καμία μας δεν θέλει να δείχνει σαν την μακρινή ξαδέρφη της Zήνα της πολεμίστριας.