Φέτος θα αγοράσεις πουά όπως η Ελένη Μενεγάκη

Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις επιτέλους τον βασιλιά των prints;
Φέτος θα αγοράσεις πουά όπως η Ελένη Μενεγάκη



Ίσως να μην μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε γιατί το πουά pattern μαγνητίζει τόσο εμάς τα κορίτσια –γιατί τα αγόρια σημασία καμία δεν του δίνουν- αλλά δεν γίνεται να μην έχεις κανένα top ή φόρεμα σε πουά σχέδιο και εμείς είμαστε εδώ για να σε πείσουμε.

Πριν δικαιολογηθείς λέγοντας ότι δεν σου αρέσουν τα χρώματα, να ξέρεις ότι ασπρόμαυρο πουά θεωρείτε πλέον όσο κλασικό όσο και το μαύρο χρώμα και ταιριάζει ιδανικά με αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι. Μπορεί να κάνει και το πιο βαρετό look να μοιάζει πρωτότυπο και stylish, καθώς είναι το πιο απλό σχέδιο στην κατηγορία των prints και μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά υφάσματα και patterns. Αν δεν είσαι συνηθισμένη στο να φοράς πουά, τότε δοκίμασε να αρχίσεις με ένα τοπ ή ένα φουστάνι σε μικρά πουά, όπως αυτό της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο από μακριά δίνει την αίσθηση ενός ενιαίου χρώματος. Ένας άλλος τρόπος είναι να φορέσεις ένα πουά πουκάμισο μέσα από το μονόχρωμο πουλόβερ σου, αφήνοντας τον γιακά να ξεχωρίζει στη λαιμόκοψη. Ακόμα και αυτή η μικρή λεπτομέρεια θα κάνει τη δουλειά της.

Όταν θα αρχίσεις να αισθάνεσαι σίγουρη, θα δοκιμάσεις το πουά υφασμάτινο παντελόνι, το οποίο θα το συνδυάσεις με μονόχρωμα τοπ ή πουλόβερ και ankle boots.