Τα αγαπημένα μας celebrity outfits για αυτή την εβδομάδα

Ποιες ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους;
Τα αγαπημένα μας celebrity outfits για αυτή την εβδομάδα



Είναι κιόλας Τετάρτη –πόσο γρήγορα περνάνε αλήθεια οι μέρες- και ήδη ο φάκελος με τις αγαπημένες εμφανίσεις των celebrities της εβδομάδας έχει ήδη γεμίσει. Για να μην σε αφήσουμε παραπονεμένη σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τις καλύτερες red carpet και μη εμφανίσεις για να χαζέψεις μαζί μας τα looks των αγαπημένων σου stars. Όχι, που θα χαζεύαμε μόνες μας… θα σε παρασύρουμε και σένα μαζί!

Αρχίζουμε λοιπόν…

Η Alexa Chung στους δρόμους της Νέας Υόρκης και πόσο θα θέλαμε να δείχναμε και εμείς τόσο υπέροχες απλά φορώντας τζιν και πουλόβερ. Γιατιιιιιιι;;;;;

Η υπέροχη Anne Hathaway μας δείχνει το κατάλληλο look για το κοντό καρέ χτένισμα. Ένας μπερέ πλάγια φορεμένος και αμέσως θα μοιάζεις με μικρή Γαλλιδούλα.

Το αγαπημένο μας χτένισμα της Beyonce μέχρι σήμερα και το σέξι bodycon φόρεμα που φόρεσε στην εκδήλωση των Topshop στη Νέα Υόρκη.

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε και η Cara Delevinge και εμείς καταστρώνουμε σχέδια για να κλέψουμε τα παπούτσια της εδώ και τώρα.

Η πανέμορφη ηθοποιός Carey Mulligan, αποδεικνύει ότι είναι fashion icon, συνδυάζοντας το πράσινο σκούρο φόρεμα της με σατέν κόκκινες γόβες στα βραβεία Harpers Bazaar 2014.

Η ηθοποιός Chloe Sevigny βόλτα στη Νέα Υόρκη με το απόλυτο preppy look. Βέβαια από την άλλη ό,τι και να φορέσει η Sevigny πάνω της έχει νόημα, ακόμα και αν στον υπόλοιπο κόσμο θα μοιάζει σαν φορεμένο σακί.

Το μοντέλο Coco Rocha στα ACE Awards, ντυμένη σε 40s στυλ και είμαστε έτοιμες να κοπιάρουμε τη κόμμωση της.

*SPOILER ALERT* Η μητέρα του «How I met your mother», Cristin Milioti, μας δείχνει το καταλληλότερο ανδρόγυνο στυλ ακόμα και για το γραφείο. Εδώ βρέθηκε στην τελετή ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων για τα People’s Choice Awards.

Άλλη μία εμφάνιση της Anne Hathaway στην πρεμιέρα της καινούριας ταινίας που πρωταγωνιστεί «Interstellar» στη Νέα Υόρκη. Υπέροχο φόρεμα που ταίριαζε ιδανικά με τη κατάλευκη επιδερμίδα της ηθοποιού.

Λατρέψαμε το φόρεμα της Jamie Chung στην πρεμιέρα της καινούριας ταινίας της Dinsey «Big Hero 6». Μαύρο με χρυσό, βαθύ σκίσιμο και polka stars print… τι να πρωτοδιαλέξουμε.

Η Jennifer Lopez μας δείχνει τον σωστό χρωματικό συνδυασμό για να φορέσουμε το παστέλ μπλε χρώμα. Η χρυσή γόβα δίνει στο look την πινελιά που χρειάζεται για να το απογειώσει. Εντάξει και το γυμνασμένο πόδι της Lopez, παίζει τον ρόλο του.

Θέλουμε το παλτό της Kerry Washigton τα τώρα!  Βλέπεις ότι αλλάζει χρώμα κατά μήκος, καταλήγοντας να έχει μία ροζ απόχρωση;  Βέβαια και τις floral pumps της να μας έκανε κάποιος δώρο, ευχαριστημένες θα ήμασταν.

Η φασιονίστα Poppy Delevingne ξέρει πώς να είσαι glamorous και η υπέροχη γκρι γούνα της είναι αρκετή για να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, στην εκδήλωση του Topshop στη Νέα Υόρκη.

Θέλεις να δείχνεις cool σαν την Rihanna; Τότε δοκίμασε να ρίξεις το παλτό σου στον ένα ώμο για έξτρα πόντους urban διάθεσης.

Η Rosie Huntington, με σέξι Balmain διαφάνεια στο εκδήλωση Harpers Bazaar Women of the Year 2014. Na σου πούμε την αλήθεια και σε εμάς, όταν έχει αέρα, έτσι αισθησιακά ανεμίζουν τα μαλλιά μας. Αλήθεια.

Το teen fashion idol Hailee Steinfeld, με total λευκό look και μαύρες λεπτομέρειες και φυσικά άλλη μία γούνα που θα θέλαμε στην ντουλάπα μας.