Φόρεσε demin πουκάμισο πάνω από τα jean παντελόνια σου όπως η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό

Σήμερα θα δοκιμάσεις το look της Φαίης και εμείς σου μαθαίνουμε πως!
Φόρεσε demin πουκάμισο πάνω από τα jean παντελόνια σου όπως η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό



Παρόλο που τα denim on denim looks είναι must εδώ και αρκετές σεζόν, ακόμα πολλές από εμάς δεν τολμάμε να δοκιμάσουμε να φορέσουμε τα denim πουκάμισα μας πάνω από τα τζιν παντελόνια μας. Είναι φυσιολογικό να φοβόμαστε αυτό το look, αφού αν κάνει πάει στραβά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ μακριά από αυτό που επιθυμούσαμε.

Το βασικό tip για να καταφέρεις το denim on denim look χωρίς λαθάκια είναι να επιλέξεις denim κομμάτια σε παρόμοιες αποχρώσεις. Είτε πρόκειται για παντελόνι, είτε για φούστα, φρόντισε το πουκάμισο που θα ολοκληρώσει το look σου να μην απέχει πολύ χρωματικά από το υπόλοιπο σύνολο σου, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση ενός ενιαίου ρούχου. Έτσι, όπως στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, όχι απλά θα δοκιμάσεις ένα κλασικό –πλέον- trend αλλά θα κάνεις την σιλουέτα σου να δείχνει πιο λεπτή και ψηλή.

Το ίδιο  ισχύει και όταν χρησιμοποιείς denim jacket με κομμάτια σε τζιν υφάσματα. Αν δεν παίζεις στα δάχτυλα τον συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων και υφασμάτων, τότε καλύτερα ακολούθησε τον ασφαλή δρόμο χρησιμοποιώντας ίδιες αποχρώσεις των denim υφασμάτων.