Δέσποινα Βάνδη : Βρήκαμε τι φοράει στο νέο της video clip (έμπνευση στο λεπτό)

Κάνουμε λόγο για το πιο εντυπωσιακό summer look...
Δέσποινα Βάνδη : Βρήκαμε τι φοράει στο νέο της video clip (έμπνευση στο λεπτό)



Πριν λίγες ώρες είδαμε το teaser από το νέο video clip της Δέσποινας Βανδή ''Για κακή μου τύχη'' και εκτός από την υπέροχη σκηνοθεσία που διακρίναμε (να σε ενημερώσουμε ότι γυριστήκε στην Κέρκυρα, από τον Κώστα Καπετανίδη) εντυπωσιαστήκαμε από την ενδυματολογική της επιλογή.

Πριν σε ενημερώσουμε για τα details του look της αγαπημένης τραγουδίστριας, πάρε μια μικρή γεύση από το νέο της video clip, λίγες μέρες πριν βγει η κανονική version :

Eνθουσιάστηκες και εσύ με το υπέροχο co-ord σύνολο; 

Αν ακόμα αναρωτιέσαι τι ακριβώς είναι, το floral τοπ και η κλος φούστα σχεδιάστηκε ειδικά για την Δέσποινα από το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RO. Η custom made δημιουργία ταίριαξε ιδανικά με το καλοκαιρινό mood και σκηνικό και η αλήθεια είναι οτι ανυπομονούμε και εμείς να δοκιμάσουμε παρόμοιο look. Tα κόκκινα lace-up πέδιλα απλά απογείωσαν το στιλ και δημιούργησαν την τέλεια χρωματική αντίθεση. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να φορέσεις πολλά και έντονα χρώματα μαζί!

Οι φετινές τάσεις θέλουν τα ρούχα σου να έχουν πάνω τυπωμένα oversized λουλούδια και γεωμετρικά σχέδια και κάπως το ντύσιμο σου να θυμίζει italian style αλά Monica Bellucci. Η Δέσποινα το τόλμησε και της προτείνουμε το συγκεκριμένο στιλ να το υιοθετήσει και το υπόλοιπο καλοκαίρι!

Εσύ είδες το e-shop της Δέσποινας; 10 κομμάτια που θα ερωτευτείς!