Τι φόρεσαν οι celebrties στο LACMA Art + Film Gala

Ποιες μας ενθουσίασαν και ποιες έκαναν μικρά λαθάκια.
Τι φόρεσαν οι celebrties στο LACMA Art + Film Gala



Μπορεί το Σάββατο το δυτικό ημισφαίριο να γιόρταζε το Halloween και τα social media γέμισαν με φωτογραφίες από τους αγαπημένους μας celebrities –και εμείς να κρατάγαμε το σκορ για το ποιος είχε την καλύτερη στολή και ποιος όχι- στο Los Angeles όμως έκαναν μία βόλτα στο κόκκινο χαλί του LACMA Art + Film Gala. Για 4η χρονιά το Art + Film Gala, του Μουσείου LACMA, τίμησε σημαντικούς καλλιτέχνες που έχουν επηρεάσει με την τέχνη την pop κουλτούρα. Φέτος την τιμητική τους είxαν οι Barbara Kruger και Quentin Tarantino.

Η Creative Director του οίκου Gucci ήταν η Πρόεδρος της Επιτροπής του Gala για φέτος και όπως καταλαβαίνεις οι περισσότερες από τις red carpet τουαλέτες των παρευρισκόμενων celebrities ήταν του γνωστού οίκου. Παρόλα αυτά τα πολυτελή φορέματα, δεν είχαν την αίγλη που φανταζόμασταν καθώς αποτελούνταν από κλασικά σχέδια, μονόχρωμα, χωρίς υπερβολική δόση glamour στοιχείων.

Βέβαια όπως πάντα, ακόμα και στο πιο κλασικό και απλό φόρεμα, υπάρχουν αυτές που το φόρεσαν σωστά και αυτές που έκαναν τα μικρά τους λαθάκια. Εμείς λατρέψαμε τις εμφανίσεις των Evan Rachel Wood και Riley Keough, με τις υπέροχες μαύρες τουαλέτες του γνωστού οίκου. Μπορεί να δύο φορέματα να έμοιαζαν τρομερά μεταξύ τους –τι τρέχει κορίτσια;- παρόλα αυτά η καθεμία κατάφερε να βγάλει την δική της προσωπικότητα μέσα από το look της.

Η υπέροχη  baby pink τουαλέτα της  Kate Hudson ήταν σίγουρα από τις αγαπημένες τις βραδιάς, όπως και το Zac Posen φόρεμα της Demi Moore, που μπορεί να κάλυπτε τα πάντα αλλά παρόλα αυτά κατάφερνε να δείχνει σέξι και αισθησιακή.

Οι Krister Dunst, Nicola Perltz, Amy Adams και Cara Delevinge, ακολούθησαν το κλασικό δρόμο με safe επιλογές και δεν μας άφησαν παραπονεμένους. Οι πιο glamorous παρουσίες της βραδιάς ήταν σίγουρα αυτές των Selena Gomez, Jennifer Lopez και Salma Hayek, με τουαλέτες που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα σώματα τους. 

Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη στιλιστική απόπειρα της Kim Kardasian, καθότι το σατέν μπλε φόρεμα της, τύλιγε το σώμα της στα λάθος σημεία και δεν την κολάκευε. Η Rachel Zoe ενώ διάλεξε ένα πολύ όμορφο φόρεμα, το χρώμα του, δεν την κολάκευε ιδιαίτερα. Ενώ λατρέψαμε το γεγονός ότι η boho queen Florence Welch ήταν εντελώς αμακιγιάριστη, κυρίως για το γεγονός ότι δεν ντρέπεται να δείξει το πρόσωπο της όπως πραγματικά είναι, θα θέλαμε λίγο κραγιόν και λίγο ρουζ γιατί κάτω από τα φώτα των φωτογράφων το λευκό δέρμα δεν δείχνει όσο λαμπερό πρέπει.