YFSF : Η Κατερίνα Παπουτσάκη με ολόσωμη φόρμα και σέξι μαλλιά

Από τις πιο stylish εμφανίσεις της...
YFSF : Η Κατερίνα Παπουτσάκη με ολόσωμη φόρμα και σέξι μαλλιά



Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε κάθε live του YFSF έχει βάλει στοίχημα να ντύνεται όλο πιο εντυπωσιακά αλλά και σέξι. Έτσι μετά την προηγούμενη εμφάνιση της που είχε άρωμα Παλιάς Αθήνας, τώρα επιλέγει κάτι τελείως διαφορετικό και κάνει την διαφορά τόσο στιλιστικά όσο και με το ιδιαίτερο χτένισμα της.

Τι φόρεσε στο σημερινό live;

Συγκεκριμένα η ηθοποιός για πρώτη φορά έκανε πέρα τα λαμπερά φορέματα και επέλεξε μια λευκή Stelios Koudounaris λευκή ολόσωμη φόρμα με nude και μαύρες λεπτομέρειες. Το αποψινό look ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα Nak και κοσμήματα Ourania Vourakis. Φυσικά το στιλ και το make-up, hair styling επιμελήθηκαν η Βίβιαν Ρουβέλα και ο Δημήτρης Σταματίου αντίστοιχα. 

Mια εμφάνιση αρκετά στιλάτη, που ταιριάζει απόλυτα στο σωματότυπο της Κατερίνας αλλά και στην σέξι διάθεση της. Τα σγουρά μαλλιά της ολοκλήρωσαν το look και έγινα ένα με το υπόλοιπο σύνολο!

Από την άλλη η παρουσιάστρια του show, Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε μια πιο λαμπερή εμφάνιση με τη μπλε custom-made Spiros Stefanoudakis. Τo φόρεμα της το συνδύασε με σκουλαρίκια Kessaris και τα πέδιλα Sante. Mια chic και εντυπωσιακη επιλογή!

Mε την ενδυματολογική επιλογή της η Κατερίνα μας προτείνει να δοκιμάσουμε την ολόσωμη φόρμα τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι. Επίλεξε και εσύ αυτό το τόσο άνετο και στιλάτο κομμάτι της ντουλάπας σου και δώσε στο στιλ σου μια διαφορετική και ιδιαίτερη νότα. Στην gallery που ακολουθεί, διαλέξαμε τις πιο stylish ολόσωμες φόρμες για εσένα! Μονόχρωμες, floral με print ή όχι, απλά θα τις αγαπήσεις...

Θυμήσου εδώ την εμφάνιση της Κατερίνας, στο προηγούμενο live!