Kylie Jenner : 10 μαγιό της Kylie Jenner που έριξαν το instagram

Κάθε ανάρτηση και εκατομμύρια likes...
Kylie Jenner : 10 μαγιό της Kylie Jenner που έριξαν το instagram



H μικρότερη κόρη της οικογένειας Kardashian-Jenner, Kylie σίγουρα έχει βάλει στοίχημα να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες αδερφές της. Αν και μόλις 18 χρόνων έχει καταφέρει να έχει 59,8 εκατομμύρια followers στο instagram και πιστούς fan, που περιμένουν κάθε κίνηση της για να την αντιγράψουν.

Τελευταία της εμμονή αποτελούν τα μαγιό. Σέξι μπικίνι, ολόσωμα μαγιό μεγάλων οίκων μόδας και ιδιαίτερα σχέδια στο beachwear είναι λίγα από αυτά που επιλέγει σε καθημερινή βάση και συγκεκριμένα στην πισίνα του σπιτιού της. Παρακάτω θα δεις ποια μαγιό, έριξαν το internet από τα πρώτα λεπτά δημοσίευση τους :

1. Mικροσκοπικό κίτρινο μαγιό που αναδεικνύει εντυπωσιακά το μαύρισμα της.

2. Μπικίνι και μπαντάνα στα μαλλιά, όλα του οίκου Louis Vuitton. To look της Kylie για το Coachella.

3. Ματάκια παντού! Το μπικίνι που κατηγορήθηκε ότι έκλεψε το σχέδιο από μια σχεδιάστρια από την Αυστραλία, κέρδισε πάνω από 1,5 εκαταμμύριο likes. Tυχαίο;

4. Το ολόσωμο μαγιό είναι ιδανικό για τις βουτιές σε πισίνα. Η τριχρωμία και το σπορ ύφος, το κάνει απλά το must-have της fashionista.

5. Και όμως η Kylie δεν ντρέπεται να φοράει τα εσώρουχα της ως μαγιό. Για περισσότερα likes, όλα είναι επιτρεπτά!

6. Υπήρχε περίπτωση από την τεράστια συλλογή της με μαγιό να λείπει το μαύρο; Σέξι, θηλυκό και αναδεικνύει τις εντυπωσιακές της καμπύλες.

7. Η Kylie αλλάζει το ένα μπικίνι μετά το άλλο! Μερικές φορές κάνει στην άκρη τα statement κομμάτια και επιλέγει μαγιό σε πιο κλασικά print, όπως αυτό του καρό.

8. Oι αδερφές Jenner λατρεύουν τις mirror selfie αλλά και τα μικροσκοπικά bikini. Tα συγκεκριμένα σε χακί απόχρωση έκαναν το instagram να ''πέσει''.

9. Τόσο τα μαγιό όσο και τα εσώρουχα με ελαστικές λωρίδες και σέξι σχέδια είναι hot. Από τις πρώτες που τα δοκίμασαν, ήταν η 19χρονη Jenner.

10. Kι όμως η Kylie μπορεί να συνδυάζει τo μαγιό της με snakeskin με ασορτι sneakers. Ιδιαίτερο;

Eσένα ποιο απ' όλα τα μαγιό σου άρεσε πιο πολύ και ποιο θα έβαζες στην συλλογή σου;

Mάθε εδώ, πόσες ώρες κάνει να φτιάξει τα νύχια της η Kylie!