Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο δεύτερο live του DWTS 5 (έρευνα αγοράς)

Δοκίμασε και εσύ να φορέσεις τα blazer σου με πρωτότυπο τρόπο όπως η Δούκισσα.
Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο δεύτερο live του DWTS 5 (έρευνα αγοράς)



Οι διαγωνίστηκες βραδιές του Dancing with the Stars αρχίζουν επίσημα από σήμερα και εμείς περιμένουμε πως και πώς να δούμε ποιοι χορευτές θα μας κερδίσουν με τις χορευτικές τους φιγούρες και ποιοι θα χρειαστούν παραπάνω εντατικά μαθήματα.

Όλα αυτά βέβαια, αφού πρώτα αναλύσουμε την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού, η αγαπημένη μας συνήθεια για κάθε Κυριακή βράδυ. Λατρεύουμε το γεγονός ότι όλο και πιο πολλές από τις αγαπημένες μας celebrities τολμούν να δοκιμάσουν το must try trend των blazer φορεμένα ως top ή ακόμα και ως φορέματα. Οκ, μπορεί η Δούκισσα να έχει συνδυάσει το Haute Hippie σακάκι της με μία φούστα γεμάτη φτερά, κάτι το οποίο θα ήταν δύσκολο να το φορέσεις εκτός τηλεοπτικών πλατό και κόκκινων χαλιών αλλά παρόλα αυτά είναι ώρα να δεις και εσύ τα blazers με άλλο μάτι.

Το blazer δεν είναι απλά ένα πανωφόρι που σε κρατάει ζεστή το φθινόπωρο αλλά μπορεί πολύ άνετα να χρησιμοποιηθεί σαν τοπ αν το φορέσεις με μία φαρδιά ζώνη όπως η Δούκισσα. Μπορείς να το συνδυάσεις με μία δερμάτινη ή γκλίτερ φούστα για τη βραδινή σου έξοδο και με ένα skinny παντελόνι για το γραφείο. Αν επιλέξεις ένα oversized blazer μπορείς να το φορέσεις με το ίδιο τρόπο ως φουστάνι, συνδυάζοντας το με ένα χοντρό ματ καλσόν.

Και δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός για ένα τέτοιο σέξι look από τα high heels Chtistian Louboutin , Enny Monaco, μποτίνια της Δούκισσας που θα κάνουν την γάμπα σου να δείχνει αδύνατη και σέξι.