Βασίλισσα Ελισάβετ: Χρόνια Πολλά! Είσαι το αγαπημένο μας style icon

Η Βασίλισσα της Αγγλίας κλείνει τα 90 χρόνια της και εμείς σoυ παρουσιάζουμε τα fashion style νιάτα της.
Βασίλισσα Ελισάβετ: Χρόνια Πολλά!  Είσαι  το αγαπημένο μας style icon



H αυτού μεγαλειότης κλείνει τα 90 σήμερα και στα 64 χρόνια μοναρχίας της πάντα αποτελούσε ένα χαμαιλέοντας της μόδας. Παντρεμένη με τον Πρίγκιπα Φίλιππο τα τελευταία 69 χρόνια 
ποτέ δεν είχε υποπέσει σε στυλιστικό λάθος αν και άλλαζε μέχρι και πέντε σύνολα την ημέρα.

Η αγαπημένη της σχεδιάστρια για πάνω από 20 χρόνια Angela Kelly σε συνέντευξή της αποκάλυψε: «Η βασίλισσα πραγματικά αγαπάει τη μόδα και τα υφάσματα. Δεν είμαι εγώ αυτή που της μαθαίνω πράγματα αλλά εκείνη μαθαίνει εμένα».

H Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ Αλεξάνδρα Μαρία –όπως είναι ολόκληρο το όνομά της- στα νιάτα της πάντα φορούσε εντυπωσιακά σύνολα. Από τουρμπάνια και πολυτελείς γούνες, μέχρι φανταστικά καπέλα και πανάκριβα κοσμήματα. Όλα αυτά τα χρόνια, πολλές φορές άλλαζε το στυλ της, ανάλογα και με την εποχή, όμως ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να δεις ένα τσάκισμα στο σύνολό της, μια καρφίτσα στραβά ή τα τακούνια της γδαρμένα.

Πολλοί υποστήριξαν ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη μόδα και το προσωπικό της λουκ ,αλλά με μία προσεκτική ματιά στα στυλιστικά της έτη θα καταλάβαινες ότι αυτό δεν ίσχυε στην πραγματικότητα. Πάντα φορούσε έντονα χρώματα σε όλες τις επιλογές της καθώς ήθελε να κάνει εντύπωση. Κάποτε η ίδια ισχυρίστηκε: «Αν εγώ φορούσα μπεζ , κανείς δε θα ήξερε ποια είμαι».

Η αυτού μεγαλειότης αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα διαχρονικό fashion icon για τις γυναίκες της Αγγλίας και όχι μόνο.

Δες εδώ πώς θα πετύχεις το τέλειο preppy look σαν την Kate Middleton.