YFSF : Η Κατερίνα Παπουτσάκη φέρνει το καλοκαίρι στο YFSF

H πρώτη στιλιστική επιλογή της ηθοποιού, έκλεψε τις εντυπώσεις...
YFSF : Η Κατερίνα Παπουτσάκη φέρνει το καλοκαίρι στο YFSF



Το πολυαναμενόμενο show του Ant1, Your Face Sounds Familiar ξεκίνησε και εμείς σαν stylish κορίτσια για ένα πράγμα ανυπομονούσαμε περισσότερο. Τι θα φορούσε η Κατερίνα Παπουτσάκη που σήμερα έκανε την παρθενική της εμφάνιση ως κριτής σε talent show; Η όμορφη ηθοποιός λοιπόν κατάφερε με το πρώτο της look να φέρει το καλοκαίρι πιο κοντά αφού επέλεξε ένα εκπληκτικό λευκό maxi φόρεμα με διαφάνειες by Spiros Stefanoudakis.

Την εμφάνιση της ολοκλήρωσε με statement σκουλαρίκια ενώ τα μαλλιά της τα άφησε προς τα πίσω, κάτι που έκανε ακόμα πιο chic το τελικό αποτέλεσμα. Διάλεξε και εσύ λευκά ρούχα από το πρωί έως το βράδυ και μέσω του minimal και κομψού χρώματος, κάνε το στιλ σου ακόμα πιο εντυπωσιακό.  

Σου θυμίζει κάτι;

Πρόσφατα η Μαρία-Λουίζα Βούρου εμφανίστηκε στο The2nightshow στον Ant1 με παρόμοιο cropped top και pencil φούστα από τη νέα συλλογή S/S 2016 του ίδιου σχεδιαστή, Σπύρου Στεφανουδάκη. Εσύ ποιο από τα 2 look σου άρεσε;

Πάντως η παρουσιάστρια του show, Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε κάτι πιο έντονο από την Κατερίνα, αλλά και οι 2 ήταν εξίσου σε καλοκαιρινό mood. To φόρεμα είναι της σχεδιάστριας Celia Kritharioti!

Στην τέλεια και stylish gallery που ακολουθεί δες ρούχα και αξεσουάρ που θα φορέσεις και εσύ για να νιώσεις το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά!