Μόδα Άνοιξη 2016 : Κάντο όπως η Ντορέττα! Βάλε το φλογερό κόκκινο στη ζωή σου (+ ρεπορτάζ αγοράς)

25 προτάσεις που θα σε ξετρελάνουν!
Μόδα Άνοιξη 2016 : Κάντο όπως η Ντορέττα! Βάλε το φλογερό κόκκινο στη ζωή σου (+ ρεπορτάζ αγοράς)



H αγαπημένη Ντορέττα Παπαδημητρίου ντύθηκε στα κόκκινα και με ένα και μόνο total look, μας θύμησε για άλλη μια φορά πόσο stylish και ιδιαίτερο είναι το κόκκινο χρώμα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός-παρουσιάστρια επίλεξε ένα blazer και ένα παντελόνι στην πιο καυτή απόχρωση και ολοκλήρωσε το ντύσιμο της με ένα απλό, casual λευκό τοπ. Από αξεσουάρ διάλεξε ένα statement κόκκινα πέδιλα, τα οποία έκλεψαν την παράσταση!

Πάρε παράδειγμα από το look της Ντορέττας, και μεταμόρφωσε το στιλ σου σε πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο!

Τι να επιλέξεις : Φέτος την άνοιξη, φόρεσε ρούχα και αξεσουάρ σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου. Από την πιο ανοιχτόχρωμη μέχρι την πιο σκούρα, θα γίνουν η νέα σου εμμονή! Μια hot επιλογή, αποτελούν τα κόκκινα cropped top, απλά θα τα λατρέψεις.

Πως να το συνδυάσεις : Aς περάσουμε στο fun μέρος του κόκκινου χρώματος και δεν είναι άλλο από τους συνδυασμούς που μπορείς να πετύχεις. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και συνδύασε το κόκκινο με ασπρόμαυρο ριγέ, ροζ, μπλε, nude ή ακόμα και με κίτρινο (για ένα πιο έντονο στιλιστικό αποτέλεσμα). Η επιλογή, δική σου!

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις όλα τα κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να βάλεις στη ντουλάπα σου. Άνοιξη καλώς ήρθες!

Αν λατρεύεις το ροζ χρώμα, δες εδώ 23 παπούτσια που θα θες να αγοράσεις τώρα!