Οι διάσημες stylish κοιλίτες που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε

Ποιες είναι οι αγαπημένες μας εγκυμονούσες celebrities;
Οι διάσημες stylish κοιλίτες που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε



Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σκουρόχρωμα και βαρετά ρούχα εγκυμοσύνης τα οποία δεν κολακεύουν το σώμα μας και σίγουρα δεν δείχνουν καθόλου stylish την κοιλίτσα μας που μεγαλώνει.

Γιατί ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να είμαστε στιλάτες και να ασχολούμαστε με την μόδα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μας και γιατί τα ρούχα της εγκυμοσύνης πρέπει να είναι συνώνυμο της άνεσης και των φαρδιών ρούχων γυμναστικής. Φέτος τα trends προστάζουν να είμαστε ταυτόχρονα άνετες και στιλάτες και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να τολμήσουμε να γίνουμε fashionistas μέλλουσες μανούλες.

Άλλωστε, ένα στιλάτο πιτσιρίκι πρέπει να εθιστεί στη μόδα από την κούνια… ή και από την κοιλιά της μαμάς του.

Φέτος το Hollywood είναι σε ενδιαφέρουσα και εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαζεύουμε τις αγαπημένες μας celebrities και τις κοιλίτσες τους. Την πρώτη θέση κερδίζει δίκαια η Blake Lively, αφού τον τελευταίο μήνα δίνει μαθήματα στυλ για μέλλουσες μαμάδες. Και ποιος μπορεί να ξεχάσει την υπέροχη τουαλέτα της εγκύου Hayden Panettiere στα Emmys ή αυτή της Olivia Wilde στα Golden Globe Awards του 2014. Να σου θυμίσουμε και τις σούπερ stylish red carper επιλογές της αγαπημένης του #FollowMe Kerry Washington.

Η λίστα είναι μεγάλη και εμείς σου έχουμε μαζεμένες τις πιο στιλάτες εγκυμονούσες του Hollywood για να πάρεις ιδέες για την νέα σου γκαρνταρόμπα.