Ελένη Τσολάκη : Σαλοπέτα το φθινόπωρο; Η όμορφη παρουσιάστρια σου δείχνει τον ιδανικό τρόπο

Δοκίμασε το πιο άνετο και stylish item της σεζόν και κάνε την διαφορά + ρεπορτάζ αγοράς
Ελένη Τσολάκη : Σαλοπέτα το φθινόπωρο; Η όμορφη παρουσιάστρια σου δείχνει τον ιδανικό τρόπο



Ξυπνάς το πρωί, ανοίγεις τη ντουλάπα και συνειδητοποιείς ότι (πάλι!) δεν έχεις τίποτα να βάλεις; Μην ανησυχείς γιατί στην επιλογή του σημερινού ντυσίματος θα μας βοηθήσει η Ελένη Τσολάκη και το τελευταίο look που δοκίμασε και είδαμε στον λογαριασμό της, στο instagram.

Συγκεκριμένα η πάντα γελαστή παρουσιάστρια φόρεσε μια τζιν σαλοπέτα σε σκούρα απόχρωση (hot trend) και την συνδύασε με λευκό τοπ και μαύρα ψηλά μποτάκια. Ένα casual look, ότι πρέπει για το καθημερινό τρέξιμο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι μια στιλάτη επιλογή για το γραφείο ή κάποια βραδινή έξοδο.

Για τις μέρες που ακόμα η ζέστη καλά κρατεί το crop top αποτελεί τέλεια λύση, αλλά επειδή ο καιρός πια έχει αλλάξει για τα καλά, προτίμησε μακρυμάνικα top και sweater στις πιο basic και φθινοπωρινές αποχρώσεις. Το γκρι, το μπλε, το μουσταρδί αλλά και το μαύρο είναι κάποιες επιλογές που συνδυάζονται τέλεια με κάθε σαλοπέτα.

Όσον αφορά την σαλοπέτα, εκτός από την κλασική τζιν εκδοχή, κάνε την διαφορά και διάλεξε κάποια από δέρμα ή από σουέντ. Με αυτό τον τρόπο και θα ανανεώσεις το στιλ σου όσο και την ίδια την ψυχολογία σου. Από το πρωί έως το βράδυ, κάνε καλύτερη φίλη μια stylish σαλοπέτα και νιώσε πιο άνετη και εντυπωσιακή από ποτέ.

Τι λες είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις το outfit της Ελένης Τσολάκη; Αν ναι, δες την gallery που ακολουθεί και ακολούθησε τα βήματα!

Θες να δοκιμάσεις ένα πιο lady-chic σύνολο; Δες εδώ τι σου προτείνουμε στο street style της εβδομάδας!