Μπορντό : To χρώμα του φθινοπώρου το φορά η Κατερίνα Καινούργιου

Πως θα το δοκιμάσεις και εσύ + ρεπορτάζ αγοράς
Μπορντό : To χρώμα του φθινοπώρου το φορά η Κατερίνα Καινούργιου



Ο καιρός άλλαξε και ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και το ντύσιμο μας. Φυσικά δεν αναφέρομαι στο στιλ αλλά περισσότερο στην χρωματική παλέτα των ρούχων και στην υφή τους. Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως σκέφτεται παρόμοια με εμάς και αυτό το αποδεικνύει το look που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο instagram.

Πιο φθινοπωρινή από ποτέ, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο μπορντό χρώμα, φορώντας ένα φόρεμα σε αυτή την ζεστή και stylish απόχρωση.Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από την σειρά που σχεδιάζει η ίδια η Κατερίνα για την εταιρεία Lynne και απ' ότι ενημέρωσε τους θαυμαστές της, θα μπορούμε να το αποκτήσουμε και εμείς τον ερχόμενο Οκτώβριο.

To μπορντό από μόνο ως χρώμα, αποτελεί μια επιλογή που μόνο chic και εντυπωσιακό μπορεί να αποδειχτεί κάθε φορά που το εντάσσουμε σε κάποιο ντύσιμο μας. Ειδικότερα που πρέπει να περάσουμε αμέσως στο φθινοπωρινό mood, το μπορντό φαντάζει ως η ιδανική λύση.

Φέτος θα το δούμε όχι μόνο στα ρούχα, που ούτως ή άλλως κάθε χρόνο βλέπουμε, αλλά και στα παπούτσια και στα αξεσουάρ, δίνοντας έτσι μια ενδιαφέρουσα και στιλάτη πινελιά στο εκάστοτε look μας. Αν εσύ είσαι fan του minimal στιλ, τότε ένα total μπορντό σύνολο είναι αυτό που σου ταιριάζει, αν όμως από την άλλη θες να παίξεις με τα χρώματα τότε αυτά που πρέπει να επιλέξεις για ένα εντυπωσιακό συνδυασμό είναι τα εξής : μαύρο, γκρι, nude, λευκό, ανοιχτό γαλάζιο και σκούρο μπλε.

Για περισσότερη έμπνευση, δες την εντυπωσιακή gallery που ακολουθεί...

To street style της εμδομάδας το είδες; Αν όχι, click εδώ για περισσότερα!