Η Ελένη Μενεγάκη μας προτείνει να φορέσουμε φόρεμα με peter pan collar

Για μία ακόμη φορά θα εμπνευστούμε στιλιστικά από την εμφάνιση της Ελένης.
Η Ελένη Μενεγάκη μας προτείνει να φορέσουμε φόρεμα με peter pan collar



Tα φορέματα με γιακαδάκι ή αλλιώς peter pan collar είναι από τα πλέον πιο κλασικά preppy φορέματα. Η αλήθεια είναι ότι είναι το απόλυτο φόρεμα για να περιγράψεις το κολεγιακό στυλ, ειδικότερα όταν φορεθεί με κοντό πουλόβερ από πάνω. Σκέψου τα γιακαδάκα ως ένα αξεσουάρ για το λαιμό που θα δώσει άλλο στυλ στα απλά φορέματα σου.

Τα φορέματα με peter pan collar είναι ιδανικά για το look γραφείου, αφού είναι όσο κοριτσίστικα χρειάζονται χωρίς να δείχνεις λιγότερο επαγγελματίας από ότι θέλεις. Μπορείς να τα φορέσεις με pumps όπως η Ελένη Μενεγάκη ή με loafers και brogues αν η μέρα σου περιλαμβάνει πολλές εξωτερικές υποχρεώσεις και τρέξιμο. Τα φορέματα με γιακά δεν χρειάζονται πολλά αξεσουάρ ή κοσμήματα και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που τα κάνει τόσο βολικά και ευκολοφόρετα. Σε μεσάτα φορέματα όπως αυτό της Ελένης, μην διστάσεις να βάλεις λεπτές ζώνες για να κάνεις την μέση σου να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

Να ξέρεις ότι αν επιλέξεις φόρεμα με peter pan γιακά σε midi μήκος, μπορείς να του δώσεις boho χαρακτήρα φορώντας ένα ζευγάρι μπότες λίγο πιο πάνω από το γόνατο σε ταμπά ή καφέ χρώμα.