H Style Editor σχολιάζει το DWTS: Οι εμφανίσεις που μας άρεσαν στο πρώτο Live

Εσένα ποια ήταν η αγαπημένη σου εμφάνιση;
H Style Editor σχολιάζει το DWTS: Οι εμφανίσεις που μας άρεσαν στο πρώτο Live



Η αλήθεια είναι ότι ως κλασικά κορίτσια λατρεύουμε τα δραματικά κουστούμια και τις στολές χορού, θα θέλαμε να μπορούσαμε να ντυνόμαστε σαν μικρές πριγκίπισσες κάθε μέρα και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που μας αρέσει να βλέπουμε το Dancing with the stars.

Μπορεί τα outfits των celebrity χορευτών να είναι κουστούμια και δύσκολα –μάλλον πολύ δύσκολα- θα τα φορούσαμε στην καθημερινή μας ζωή αλλά αυτό το δεν μας εμποδίζει από το να σχολιάσουμε τα outfit που μας άρεσαν περισσότερο και τι, ίσως, να φοράγαμε και στην καθημερινότητα μας.

Αρχικά να μιλήσουμε για το υπέροχο φόρεμα της Κάτιας Δανδουλάκη, μπορεί να μην πρόκειται για κουστούμι αλλά έχει όση θεατρικότητα χρειάζεται για να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του. Διαφάνειες στα πιο σωστά σημεία και παντού βελούδο, μας φανταζόμαστε να το φοράμε σε κάποιο ρεβεγιόν –ε… μπαίνει ο Νοέμβρης δεν φταίμε εμείς που σκεφτόμαστε Χριστούγεννα!

Στη συνέχεια ερωτευτήκαμε το υπέροχο παπιγιόν του Λάκη Γαβαλά το οποίο θα ταίριαζε τόσο ιδανικά με τα ημιδιάφανα πουκάμισα μας. Η τέλεια λεπτομέρεια για να ολοκληρώσει ένα ανδρόγυνο look. Τα παπούτσια του Λάκη είναι για μία ακόμα χρονιά must, λογικό, αφού η πλατφόρμα είναι το πιο βολικό τακούνι που υπάρχει. Βλέπεις την πολύχρωμη καλτσούλα;  Ένα ακόμη trend της σεζόν.

Στα κουστούμια πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι άντρες νίκησαν κορίτσια…όχι με μεγάλη διαφορά από τα κορίτσια…αλλά ήταν πολύ σικ και elegant. Μας κέρδισε το μοβ blazer του Θανάση Βισκαδουράκη, τέλειο δώρο για να αναβαθμίσεις το formal στυλ του αγοριού σου.

Μας άρεσε το μίνι φόρεμα της Μαρίας Ηλιάκη στο λευκό του πάγου με τις φούξια γόβες γιατί όλες είμαστε πριγκίπισσες κατά βάθος και το σούπερ μίνι φόρεμα της Νίκη Κάρτσωνα σε μεταλλική απόχρωση, γιατί λίγο glam δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Και το πολύ επίσης.

Σούπερ σέξυ σε black, leather, σατέν και κρόσσια, βρήκαμε τις Νικολέτα Καρά,  Ειρήνη Παπαδοπούλου και Μορφούλα Ντώνα, ενώ αν θες να τραβήξεις τα βλέμματα στην πίστα δεν έχεις παρά να διαλέξεις ανάμεσα στις εμφανίσεις των Θάλεια Προκοπίου, Ελισάβετ Σπανού και Χριστίνα Αλούπη.