Κατερίνα Καραβάτου : Βρήκε το ιδανικό look για τον Σεπτέμβρη

Μακρύ πουκάμισο και σορτς ο τέλειος συνδυσμός...
Κατερίνα Καραβάτου : Βρήκε το ιδανικό look για τον Σεπτέμβρη



Η Κατερίνα Καραβάτου μόλις τελείωσε τις διακοπές της και έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για την εκπομπή που θα παρουσιάζει για άλλη μια χρονιά με τον Κρατερό Κατσούλη στο Ε! Και αυτό τι σημαίνει; Φυσικά ανανέωση του στιλ και της γενικότερης γκαρνταρόμπας της.

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στα social media, μας ενθουσίασε πολύ το look που επέλεξε για την κλασική φωτογράφιση της εκπομπής, το οποίο μας θύμισε ότι σήμερα έχουμε 1η Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα χακί μακρύ loose πουκάμισο (hot trend), το οποίο συνδύασε με εμπριμέ σορτς και εκεί που έκανε την διαφορά είναι ότι πρόσθεσε και μια καφέ ζώνη στη μέση, κάτι που έδωσε σχήμα σε όλη την σιλουέτα. Τα strappy πέδιλα ολοκλήρωσαν το outfit, κάνοντας το πιο θηλυκό και εντυπωσιακό.

Αν θες και εσύ να κάνεις ποδαρικό στον Σεπτέμβρη με τον πιο stylish τρόπο, πάρε παράδειγμα από το ιδανικό look που προτείνει η Κατερίνα για την σταδιακή μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Το μακρύ πουκάμισο θα δώσει στην στιγμή τον casual αέρα που θες, το εμπριμέ σορτς θα διατηρήσει το χαρούμενο ύφος του καλολοκαιριού (που δεν θες να φύγει τόσο γρήγορα) και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα θα λειτουργήσουν ως συνδετικός κρίκος για το τέλειο casual-chic ντύσιμο.

Η παρακάτω gallery που ακολουθεί απλά θα σε μεταφέρει στα πιο εντυπωσιακά look για τον Σεπτέμβρη...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Σου αρέσουν τα strappy πέδιλα; Δες εδώ τα πιο εντυπωσακά σχέδια που μπορείς να αποκτήσεις.