Μαγιό : Οι διάσημες Ελληνίδες το αποφάσισαν, τo καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ

Ποια μαγιό προλαβαίνεις ακόμα να δοκιμάσεις (ρεπορτάζ αγοράς)
Μαγιό : Οι διάσημες Ελληνίδες το αποφάσισαν, τo καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ



Τι και αν αύριο ο Σεπτέμβρης κάνει την εμφάνιση του;

Τόσο εμείς όσο και οι Ελληνίδες celebrities αρνούμαστε να δεχτούμε ότι το καλοκαίρι τελείωσε και εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, όσο ελεύθερο χρόνο και αν έχουμε  θα τον περνάμε στην παραλία. Μια απλή ''βόλτα'' στους λογαριασμούς του instagram των Ελληνίδων star, εύκολα καταλαβαίνεις ότι το φετινό καλοκαίρι θα συνεχιστεί και πέρα από τον Σεπτέμβρη. Για παράδειγμα η Δέσποινα Καμπούρη, η Αλέκα Καμηλά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με το πιο καλοκαιρινό mood ανέβασαν φωτογραφίες φορώντας τα πιο εντυπωσιακά μαγιό, θυμίζοντας μας ότι το καλοκαίρι δεν θα φύγει τόσο γρήγορα.

Αυτό τι σημαίνει; Όσες από εσάς κρύψατε τα μαγιό σας είναι ώρα να τα φέρετε πάλι στην επιφάνεια και γιατί όχι να μην αποκτήσετε ένα νέο μαγιό ακόμα και σήμερα λίγο πριν την εκπνοή των εκπτώσεων. Το στοίχημα είναι είναι ένα, εμπνευστείτε από τις αγαπημένες celebrities, φορέστε το πιο ιδιαίτερο και stylish μπικίνι ή ολόσωμο και νιώστε λες και αύριο ξημερώνει 1η Ιουλίου.

Τα έντονα χρώματα, τα κλασικά μοτίβα σε ιδιαίτερα σχέδια και οι girly τόνοι, πρέπει να γίνουν οι οδηγοί σας για την επιλογή του πιο στιλάτου μαγιό. Μην περιμένετε άλλο, αν θέλετε να διατηρήσετε το σοκολατένιο μαύρισμά σας, η λύση είναι τα δείτε την gallery που ακολουθεί με τα μαγιό που ακόμα μπορείτε να δοκιμάσετε...

Summer 2015 for ever!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Μάθε εδώ, ποια 5 trend πρέπει να δοκιμάσεις πριν τελειώσει το καλοκαίρι!