Κατερίνα Στικούδη : Tο ιδανικό casual look του καλοκαιριού θέλει καρό πουκάμισο

Και η Κατερίνα Στικούδη το γνωρίζει καλά...
Κατερίνα Στικούδη : Tο ιδανικό casual look του καλοκαιριού θέλει καρό πουκάμισο



Το φετινό καλοκαίρι της Κατερίνας Στικούδη είναι αρκετά γεμάτο αφού περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα για τις προγραμματισμένες συναυλίες που δίνει σχεδόν κάθε μέρα. Έτσι όταν έχει ελεύθερο χρόνο, προτιμά να ντύνεται πιο casual και girly σε σχέση με ότι επιλέγει πάνω σκηνή που όπως και να το κάνουμε είναι πιο θηλυκή και σέξι στις επιλογές της. Λατρεύει τις εναλλαγές στο στιλ της και το απέδειξε περίτρανα και στο τελευταίο look που μοιράστηκε με τους followers της στο instagram.

Συγκεκριμένα η εντυπωσιακή τραγουδίστρια επέλεξε για μια πρωϊνή της βόλτα καρό μπλε-λευκό πουκάμισο, κοντό τζιν σορτς. Φυσικά δεν έλειψαν τα απαραίτητα κοσμήματα, τα γυαλιά ηλίου και η κορδελίτσα στον κότσο που έδωσε μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στο όλο σύνολο. Η Κατερίνα με την στιλιστική της επιλογή, μας υπενθύμισε πως το καρό πουκάμισο μπορεί να είναι το κομμάτι κλειδί το φετινό καλοκαίρι. Casual και κλασικό έχει την ευκολία να ταιριάζει με πολλά ρούχα και ειδικότερα με τα τζιν, κάνοντας στην στιγμή πιο ενδιαφέρον το καθημερινό μας ντύσιμο.

Αν δεν έχεις καρό πουκάμισο στην προσωπική σου γκαρνταρόμπα (δύσκολο αυτό!), απόκτησε ένα ακόμα και σήμερα. Και αυτό γιατί εκτός ότι θα σε βολέψει αρκετά αυτή την εποχή, το χειμώνα θα σου φανεί ακόμα πιο χρήσιμο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το συνδυάσεις όπως εσύ θέλεις και φυσικά μην ξεχάσεις όταν το φοράς να το αναδεικνύεις ακόμα περισσότερα με statement κολιέ. Τέλος, αν δεν θες να το συνδυάσεις με το τζιν σου σορτς ή παντελόνι κάνε την διαφορά και φόρεσε το με λευκά παντελόνια, με φούστες σε έντονα print ή και με ζιπ κιλότ. Και επειδή η επιλογή είναι δική σου, στην gallery που ακολουθεί σίγουρα θα βρεις το καρό πουκάμισο που έχει φτιαχτεί ειδικά για εσένα.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Αν εκτός από τα πουκάμισα λατρεύειςκαι τα crop top, τότε πρέπει να δεις εδώ τα πιο εντυπωσιακά σχέδια κάτω από 20 ευρώ.