Σταματίνα Τσιμτσιλή : Μας συστήνει το ιδανικό island style

Και φανταζόμαστε ήδη να το φοράμε στα σοκάκια κάποιου ελληνικού νησιού...
Σταματίνα Τσιμτσιλή : Μας συστήνει το ιδανικό island style



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις τελευταίες εβδομάδες απολαμβάνει τις διακοπές της οικογενειακά στην Πάρο. Φυσικά έχει καταφέρει να αλλάξει το στιλ της και να το μεταμορφώσει έτσι ώστε να είναι να συμβατό με την χαλαρότητα και το mood ενός νησιού. Συγκεκριμένα η όμορφη παρουσιάστρια για μια βόλτα στα σοκάκια της χώρας της Πάρου επέλεξε να φορέσει λευκή αέρινη πουκαμίσα, mini τζιν σορτς, ίσια σανδάλια και ολοκλήρωσε φυσικά με τα απαραίτητα γυαλιά ηλίου και με ένα boho clutch.

Ένα look το οποίο ήδη φανταζόμαστε και εμείς να το φοράμε και να περνάμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές πιο stylish από ποτέ. Ψηλοτάκουνα πέδιλα, μαύρα και σκουρόχρωμα ρούχα αντικαθιστώνται από τα ανοιχτόχρωμα και loose τοπ, τζιν σορτσάκια και αξεσουάρ με boho αξεσουάρ.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, αν ετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου με προορισμό τα ελληνικά νησιά, τότε η βαλίτσα σου πρέπει να γεμάτη με ρούχα που θα σου χαρίσουν το τέλειο island style. Αν σου άρεσε και εσένα το casual και νησιώτικο στιλ της Σταματίνας, τότε πρέπει να δεις την παρακάτω gallery. Άφησε για λίγο τις υπερβολές και ζήσε το καλοκαίρι σου με άψογο στιλ πάντα...

(Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων).

 

Λατρεύεις τα sport στην παραλία; Δες εδώ τι πρέπει να φορέσεις για να ξεχωρίσεις!