Μαρία Ηλιάκη : Με εντυπωσιακό καφτάνι που θα ήθελες και εσύ

Από το κλασικό λευκό μέχρι το πιο πολύχρωμο κάνε πιο stylish το summer look σου...
Μαρία Ηλιάκη : Με εντυπωσιακό καφτάνι που θα ήθελες και εσύ



Μια απλή περιήγηση στους λογαριασμούς του instagram των εγχώριων celebrity μπορείς πολύ εύκολα να συνειδητοποιήσεις ότι καλοκαίρι είναι εδώ και θα είναι πιο stylish από ποτέ. Βουτιές στην θάλασσα, πόζες με μαγιό είναι λίγα από αυτά που χαζεύουμε στις φωτογραφίες που ανεβάζουν.

Η Μαρία Ηλιάκη φροντίζει να μας ενημερώνει συνεχώς για τι κάνει, που είναι και φυσικά τι και πως το φοράει. Η φωτογραφία που μας κέντρισε τελευταία το ενδιαφέρον είναι αυτή που βρίσκεται σε κάποια θάλασσα με ποζάρει χαρούμενο με το πιο εντυπωσιακό summer look για την παραλία. Συγκεκριμένα η γλυκιά παρουσιάστρια πάνω από το πολύχρωμο μπικίνι της επέλεξε να φορέσει ένα λευκό ιδιαίτερο καφτάνι. Μια ιδανική επιλογή για την παραλία που εκτός από στιλάτη βοηθά να προστατεύεσαι από τον ήλιο και τον καύσωνα.

Τα καφτάνια κάθε καλοκαίρι δεν υπάρχει περίπτωση να λείπουν από την καλοκαιρινή βαλίτσα μιας και είναι άνετα, εντυπωσιακά και μπορούν να μεταμορφώσουν το στιλ μας στο λεπτό. Μπορείς να επιλέξεις την κοντή ή την πιο μακριά εκδοχή είτε κάποιο καφτάνι σε ιδιαίτερα print ή απλά μονόχρωμο. Η ευκολία του ότι μπορείς να φορέσεις το ίδιο καφτάνι από το πρωϊ στην παραλία μέχρι το βράδυ στο beach party με την εναλλαγή βέβαια αξεσουάρ και παπουτσιών.

Δες την παρακάτω gallery και διάλεξε το αγαπημένο σου καφτάνι...

(Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων).

Μαύρες πλατφόρμες το καλοκαίρι; Δες εδώ 3 ιδανικούς συνδυασμούς για τις φορέσεις!