Pool Style : Η Μαίρη Συνατσάκη με το πιο εντυπωσιακό outfit για την πισίνα

Ποιο είναι το ιδανικό dress code;
Pool Style : Η Μαίρη Συνατσάκη με το πιο εντυπωσιακό outfit για την πισίνα



Ωραίες οι ελληνικές θάλασσες αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που λατρεύουν το νερό της πισίνας και προτιμούν να κάνουν το μπάνιο τους εκεί όλη μέρα. Η Μαίρη Συνατσάκη μάλλον ανήκει σε αυτή την ομάδα αφού σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις της φαίνεται να απολαμβάνει την υπέροχη πισίνα σε ξενοδοχείο της Κυλλήνης.

Εμείς φυσικά εκτός από το τοπίο που μας μάγεψε, λατρέψαμε και το outfit της Μαίρης. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα υπέροχο μαγιό σε καρπουζί απόχρωση, loose παντελόνα στην πιο καλοκαιρινή εκδοχή της και χρωματιστή κορδέλα στα μαλλιά. Και αυτό ήταν δεν χρειάστηκε ούτε παπούτσια ούτε περιττά αξεσουάρ.

Διότι όταν πας για μπάνιο είτε για ηλιοθεραπεία σε μια πισίνα δεν χρειάζεται να ντυθείς υπερβολικά. Πάρε και εσύ παράδειγμα από το pool style της Μαίρης και ντύσου πιο stylish και καλοκαιρινά από ποτέ. Τα βήματα είναι απλά, βάλε το αγαπημένο σου μαγιό (που ούτως ή άλλως θα φορούσες), επέλεξε την πιο άνετη και fashion forward παντελόνα και δέσε στα μαλλιά σου την πιο πολύχρωμη κορδέλα. Η παρακάτω gallery θα σε βάλει αμέσως στο κλίμα του pool style...

Δες εδώ, την Μαίρη Συνατσάκη να φορά τα πιο εντυπωσιακά flatforms!