Η συνεργασία της χρονιάς : H Victoria Beckham λανσάρει σειρά ρούχων για την H&M;

Μετά τον David, σειρά φαίνεται πως έχει η γνωστή σχεδιάστρια...
Η συνεργασία της χρονιάς : H Victoria Beckham λανσάρει σειρά ρούχων για την H&M;



Όταν ακούσαμε ότι η Victoria Beckham ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την γνωστή αλυσίδα ρούχων H&M, αρχίσαμε να τσιμπάμε τον εαυτό μας γιατί πραγματικά μας φάνηκε απίστευτο. Δεν είναι μόνο ότι η γνωστή σχεδιάστρια κάθε χρόνο βγάζει υπέροχες συλλογές τόσο για άνοιξη/καλοκαίρι όσο και για φθινόπωρο/χειμώνα, αλλά το σημαντικό είναι ότι όλα τα ρούχα της φοριούνται απ' όλες τις γυναίκες. Πραγματικά, ήδη φανταζόμαστε κάποια φορέματα ή πανωφόρια τοποθετημένα στην γκαρνταρόμπα μας και κάτι μας λέει πως δεν είμαστε οι μόνε που το σκεπτόμαστε.

Κάποιες από τις κολλητές της Victoria, όπως η Eva Longoria και η Gwyneth Paltrow, έχουν επιλέξει ρούχα από τις συλλογές της τόσο σε καθημερινές όσο και εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και η αλήθεια είναι ότι ακόμα τις θυμόμαστε, μιας και ήταν ultra chic και θηλυκές.

Ειδικότερα από τότε που ο σύζυγο της, David Beckham, πριν λίγους μήνες πρωταγωνίστησε σε καμπάνια εσωρούχων με την H&M, με τελείως δική του επιμέλεια, μια επερχόμενη συνεργασία της Victoria με την γνωστή εταιρεία, δεν φαντάζει ούτε μακρινή, ούτε τόσο τραβηγμένη.

Αλλά όσο περιμένουμε υπομονετικά μια επίσημη επιβεβαίωση, ας θαυμάσουμε μαζί κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις της Victoria και άλλων stars με δικά της ρούχα φυσικά και ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα δούμε παρόμοια outfits στα ράφια της εταιρείας ρούχων, H&M.

Δες εδώ, πότε θα βγει στα καταστήματα η συλλογή ρούχων που σχεδίασε ο οίκος Balmain για τηνν H&M!