Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: το ρετρό στυλ της Jessica Day (New Girl)

Εσύ πόσο quirky είσαι;
Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: το ρετρό στυλ της Jessica Day (New Girl)



Αν η αγαπημένη σου ταινία είναι το «Dirty Dancing», αν το robot είναι η αγαπημένη σου χορογραφία, αν κάθε φορά που προσπαθείς να περπατήσεις σε ένα δωμάτιο με αγνώστους απλά σκοντάφτεις και πέφτεις, αν η ζωή για σένα είναι πιο εύκολη όταν τραγουδάς, αν το τρίπτυχο πυτζάμες- κουβέρτα- ρομαντική κομεντί περιγράφει το τέλειο βράδυ για σένα και αν έχεις, έστω και μία φορά, χτυπήσει κάποιον με το σκελετό των γυαλιών σου ενώ προσπαθείς να τον φιλήσεις… τότε συγχαρητήρια διότι είσαι μία από εμάς.

Οι άβολες καταστάσεις είναι για σένα καθημερινότητα και ο όρος «quirky girl» σε περιγράφει καλύτερα όσο κανένας άλλος για αυτό ετοιμάσου να σου συστήσουμε την βασίλισσα των quirky κοριτσιών: την Jessica Day. H πάντα awkward Jess, την οποία υποδύεται η αγαπημένη Zooey Deschanel, πρωταγωνιστεί στη σειρά «New Girl» του FOX Channel, η οποία περιγράφει την ζωή αυτής και των τεσσάρων παράξενων αλλά πάντα γλυκών συγκάτοικων της. Το να είσαι το μόνο κορίτσι στο σπίτι δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, ακόμα περισσότερο όταν τόσο κοινωνικά αδέξια όπως η Jess.

Αυτό που λατρεύουμε στην Jess –εκτός από την ταύτιση που νοιώθουμε με τον χαρακτήρα της- είναι η ντουλάπα της. Αχ…μα πρέπει να δεις την ντουλάπα της Jess, υπέροχα 50s φορέματα σε κάθε λογής χρώμα και σχέδιο. Η Jess έχει τα πιο πολλά μεσάτα φορέματα με full skirt που θα δείτε σε τηλεοπτική σειρά και σε κάθε επεισόδιο σε μαγνητίζει ο τρόπος που συνδυάζει τα χρώματα στις εμφανίσεις της. Κίτρινο pastel με απαλό πράσινο, πορτοκαλί με κόκκινο, μπλε με μαύρο, ροζ με κίτρινο, όλοι οι συνδυασμοί είναι πιθανοί και σε προειδοποιούμε ότι μετά από κάθε επεισόδιο θα θες να πας στην ντουλάπα σου και να δοκιμάσεις όλα τα ρούχα, όπως έκανες μικρή.

Αν θες να δοκιμάσεις να στυλ της Jess, σκέψου έξω από τα συνηθισμένα. Δοκίμασε να αγοράσεις girly φορέματα από indie brands στο διαδύκτιο ή να προσαρμόσεις τα vintage ρούχα της γιαγιάς σου στην δικιά σου αισθητική. Όσο για τα παπούτσια, η Jess προτιμάει τα απλά κλασικά ballet flats, που ταιριάζουν με όλα και δεν κουράζουν τα πόδια σου.

Αν θες να δεις και εσύ τις περιπέτειες τις Jessica, δεν έχεις παράνα συντονιστείς στο FOXlife Greece.