The Voice : Τι φοράει η Δέσποινα Βανδή στο πρώτο Live του show (ρεπορτάζ αγοράς)

Εμπνεύσου και εσύ από την εμφάνιση της και κάνε την διαφορά...
The Voice :  Τι φοράει η Δέσποινα Βανδή στο πρώτο Live του show (ρεπορτάζ αγοράς)



Φώτα, μουσική...πάμε!

To πολυαναμενόμενο 1o live του The Voice είναι πλέον γεγονός, και εκτός από τις μοναδικές φωνές που θα απολαύσουμε απόψε, εννοείται θα ασχοληθούμε εκτενώς με το στιλ της Δέσποινας Βανδή. Τι φόρεσε; Πως το συνδύασε; Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σήμερα για αυτή τη μεγάλη βραδιά ήταν φυσικό να επιλέξει κάτι ιδιαίτερο που ταιριάζει τόσο στην ίδια όσο και στο τόσο λαμπερό μουσικό show. Μην ξεχνάμε ότι σαν περσινή νικήτρια, εκτός από την ομάδα της οφείλει να ξεχωρίσει και με το στιλ της.

H αγαπημένη τραγουδίστρια και για πολλούς fashion icon, φόρεσε ένα λευκό κοντό φόρεμα με υπέροχες λεπτομέρειες αραχνοϋφαντου των σχεδιαστών MI-RO, σκουλαρίκια H.Stern/Vichos items, δαχτυλίδια Xtenaki Serkos και ολοκλήρωσε με λευκές μυτερές γόβες Christian Louboutin (Enny di Monaco).To styling φυσικά επιμελήθηκε η Aλεξάνδρα Kατσαϊτη και η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο look της Δέσποινας της πάει πολύ αφού αναδεικνύει τα καλίγραμμα πόδια της.

Το υπέροχο φόρεμα, το φανταζόμαστε ήδη να το φοράμε και εμείς το φετινό καλοκαίρι, διότι το λευκό σαν χρώμα είναι hot trend από μόνο του και γιατί όχι να μην φορέσουμε και εμείς την μίνι εκδοχή του.Αν πάλι εσείς δεν μπορείτε να βρείτε φόρεμα σε παρόμοιο ύφασμα όπως της Δέσποινας, επενδύστε στην κλασική δαντέλα και το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο! Η παρακατω gallery θα σας βοηθήσει να ντυθείτε όπως η Δέσποινα Βανδή και φυσικά να λάμψετε, με το λευκό ως τον απόλυτο πρωταγωνισή...

Ακούστε εδώ το τραγούδι των coaches του The Voice!