Μαγιό, παρεό και φύγαμε...Μπες και εσύ στο καλοκαιρινό mood όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Όταν η ζέστη γίνεται ανυπόφορη, η λύση είναι μια...πάμε παραλία!
Μαγιό, παρεό και φύγαμε...Μπες και εσύ στο καλοκαιρινό mood όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου



Τις τελευταίες μέρες ένα πράγμα γυρίζει στο μυαλό μας, η θάλασσα. Η ζέστη είναι τόσο αισθητή που όλες θέλουμε αυτή την στιγμή να βάλουμε το μαγιό μας, να κάνουμε ηλιοθεραπεία, να πιούμε τα δροσιστικά ποτά και να κάνουμε ανέμελα το μπάνιο μας. Ειδικότερα όταν ρίχνουμε μια ματιά στο instagram αυτή η ανάγκη μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, μιας και δεν είναι λίγες οι εγχώριες stars που έχουν κάνει ήδη την πρώτη τους βουτιά.

Αυτό έγινε και όταν είδαμε την φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου σε μια παραλία με λευκό μαγιό και λουλουδάτο κιμονό στην πιο καλοκαιρινή διάθεση. Κορίτσια επειδή τα περιθώρια στενεύουν, αν δεν έχετε ήδη αγοράσει τα απαραίτητα για φέτος το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να το κάνετε τώρα. Και τι εννοούμε απαραίτητα; Φυσικά κάνουμε λόγο για το μαγιό, το κιμονό και το παρεό, που χωρίς αυτά δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.

Φέτος που τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα prints είναι στα καλύτερα τους, ας βάλουμε όλες λίγο χρώμα στην ζωή μας και ας περάσουμε αυτό το καλοκαίρι όσο πιο χαρούμενα και ανέμελα μπορούμε...

Δες εδώ, πως να αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια της Ντορέττας Παπαδημητρίου!